mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.420
Verovatno hoće za ispravan auto da uzmu 50 evra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sanse moj drugar prolazio tehnicki sa neispravnim kocnicama i plus nije imao ni svu opremu ...a kako je prolazio ne znam ....jednom recju serem im se na te kamere ....Pa ja ne znam gde to može sa podmićivanjem da se prođe tehnički kad kamere sve snimaju.
Na dva mesta smo pokušali i to po preporuci da ne misle da ih neko kontroliše a na jednom od ta dva nam radi prijatelj i kaže da nema šanse.
Naravno traze pare da se podmaze.Izmisljali su i meni mane i falinke a sledece godine ih nema
Truo auto momentalno na reciklazu to nema sta da trazi na tehnickom.Sve što se ne vidi može i prolazi. Truo auto prolazi bez problema normalno ne ideš u neki fensi tehnički nego preko agencije. Ako je nešto vidljivo onda pitaju dal može. Jbg ne može da se preteruje. A to sa kočnicama ja bi to obarao a treći put ako padne pravac na reciklažu.
Pitaj @Dule 021 on kaze da sam 20 godina u zaostatku sto se tice registracije a dan danas prolaze takva vozila, jeste znatno manje ali prolaze.Kod mene u kraju viđam neki kombi koji dovozi peciva u lokalnu pekaru, pre neki dan dok sam čekao bus, malo sam ga zagledao, kombi je citroen jumper, star 20-25 godina, prešo milon minimum! Sajtne trule dibidus, nema ih, sav izlupan, izgreban, gume ćelave, bočni retrivozor visi na žici, far napukao, zadnje poziciono nema masku, vozač od spolja otvara vrata kad izlazi... jednom rečju raspad ! Priđem, bacim pogled na nalepnicu i vidim kombi uredno registrovan pre mesec dana! Pitam se na koju foru je ovaj krš prošao tehnički pregled??