Da li je neko zavrsio ovaj fax i bar pokusao ili cak i otisao i zavrsio postdiplomu u nekoj od zemalja EU ? ...ili se bar raspitivao i zna nesto o tome???
Hvala!
Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jawa:Da li je neko zavrsio ovaj fax i bar pokusao ili cak i otisao i zavrsio postdiplomu u nekoj od zemalja EU ? ...ili se bar raspitivao i zna nesto o tome???
Hvala!
Ja zavrsih TFMP u Zrenjaninu...
Trenutno sam na Masters studijama u USA (jos 2 ispita do kraja, ako sve ide po planu kako sam zamislila, Juna zavrsavam i dobijam MSCS diplomu)...
Radim u MS-u (od Marta 2006)... pocelo je kao strucna praksa... nakon 6 meseci prakse sam postala stalni radnk.
"IL si luda, il odviše mudra"
vreme će pokazati...
A ovaj... Da li planiraš da se vratiš u zemlju???
Trenutno imam radnu vizu (H1-B)... tako da kad budem dosla u ZR, bice samo u posetu - da vidim familiju i drustvo.
Sto pitas?
Pa da znam kakvo mišljenje stičem o tebi...
Trudi se samo da ne zaboraviš jezik, običaje i odakle si došla...
eto.
...
Sto se tice inostranstva... i ja se slazem da svako ko ima neku harizmu i zeludac za crnacki rad i stalno ucenje, treba da idu. Ovde nema leba... jer za one zivce i rad koji ulazem ovde da zaradim 500 eur, mislim da bih u normalnoj zemlji zaradio 3000. Iskreno...