Tegovi za noge

• Začetnik teme Začetnik teme Nikbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nikbg

Obećava
Poruka
54
Zdravo svima,ostvorio sam ovu temu jer bi hteo da znam kakva su vam isustva sa tegovima za noge ?
Da li se mogu imati problemi sa zglobovima posle treninga ?
Cemu oni sluze uposte ? :think:

Hvala narodne

Pa.. koristio sam ih prilikom nekoliko džoging sesija od po 4-6km, one od pola kila, i veliki stres nastaje u kolenu. Čak i pomalo prijatan ali potencijalno opasan. I zglobove iritira.
Jednom sam se šetkao po gradu nekh 15-20km tamo ovamo sa tegovima o nogama i sve sam ogulio nožne zglobove. Stvarno je i bridelo i bolelo.
Ali kada skineš tegove noge ti lete same. Nije loše za neke kraće šetnje. Mislim ja sve to amaterski. Ne znam šta bi o ovome rekao neko ko profesionalno trenira nešto.

Noge trebaju da ti budu kao u fudbalera da budeš spreman na sve, a ne kao kod bildera koji jedva hodaju a kamoli da trče...Prije ću ja poletiti nego što će on potrčati.
Не бих се баш сложио. ;) Златна средина је најбоља, јер нити су бодибилдерске ноге оптички естетичке (код многих изгледају као да имају тумор у бутинама), нити сви фудбалери имају добро развијене ноге, чак многи имају релативно пикљаве ноге. Наравно да чиста снага у ногама нема толике користи као практично развијена снага, али ево и једне друге перспективе - Kevin Levrone vs Dwain Chambers:

, то развија експлозивну снагу и одлична је за спринтере и фудбалере, који у секунди морају да мењају правац.

Poslednja izmena:

Back