Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Meni nikad to nije smetalo. Cak ni ne osecam miris.
Nisi dovoljno duboko gurnuo nos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nikad to nije smetalo. Cak ni ne osecam miris.
Fifty, pa pusenje se danas racuna kao preljuba...![]()
![]()
ahhahahahaahahah
@problem: pa ja se recimo nikad ne bih zabavljala sa pušačem..
ni ja ne bih mogla, morao bi da prestane bar dok je sa mnom jer u mom blizem okruzenju niko ne pusi, pa onda osetim i najmanji trag cigarete i smuci mi se zivot...
kaze profesorka danas 'ja kad sam pusila nisam imala nikakvih problema, a sad kad sam ostavila imam hronicni bronhitis, tako da deco...'![]()
Imam problem. Ne znam kako da pridjem devojci. Znam je ovako uzivo, zna i ona mene ali ne znam kako da joj pridjem. Inace se ne vidjamo tako cesto, jedino na facebook-u.
Treba mi vas savet i pomoc.
Imam problem. Ne znam kako da pridjem devojci. Znam je ovako uzivo, zna i ona mene ali ne znam kako da joj pridjem. Inace se ne vidjamo tako cesto, jedino na facebook-u.
Treba mi vas savet i pomoc.
Ako ti ne smes sam da pridjes ribi, tu ne moze niko da ti pomogne.
Pridjes joj tako sto:
1: Lociras metu
2: Pridjes meti
Nema nikakve filozofije.
ni ja ne bih mogla, morao bi da prestane bar dok je sa mnom jer u mom blizem okruzenju niko ne pusi, pa onda osetim i najmanji trag cigarete i smuci mi se zivot...
od mojih niko ne pusi....
cak nam razredni ne veruje da u odeljenju nema niko
od nas 30 nijedno![]()
hvala svima koji su odgovorili zaista
Inace namjeravam da kupim ovakav okvir
![]()
![]()
ja nosim naocare i nisam primetila, nema to veze ako je cura lepa i zanimljiva. bar ja nikad nisam imala problem.
ne znam baš
meni se ne sviđaju,podsećaju me na Bono Voxa
ja imam dva para,crvene i ljubičaste
al me mrzi sad da slikam
te crvene sam platila Boga oca jer su markirane,a ljubičaste 1500(o okviru govorim)
ali veruj,dobar okvir para vredi