Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stidis se? O Boze, pa nisam ja niko ko je drugaciji od vas. I ja sam Teenejdzerka. Pobogu!

pa kad se već nudiš
meni je vid oslabio,kosa mi rascvetala,opet sam se ugojila,ujutru moram u bolnicu,nemam ljubavni život,a o društvenom ni ne mislim,jer avaj,učim skoro po ceo dan,jedan najbolji drug u vojsci,drugi u pizdi materini,dva bivša dečka i dve bivše drugarice su se urotili protiv mene,nemam prozor u sobi i kiša pada na mene dok spavam,fali mi skoro 1600e za operaciju očiju,pinceta mi je ispala u wc šolju,frižider mi je prazan a ja nem čime da ga napunim,a upravo mi je pukao brus.

Poslednja izmena:
pa kad se već nudiš
meni je vid oslabio,kosa mi rascvetala,opet sam se ugojila,ujutru moram u bolnicu,nemam ljubavni život,a o društvenom ni ne mislim,jer avaj,učim skoro po ceo dan,jedan najbolji drug u vojsci,drugi u pizdi materini,dva bivša dečka i dve bivše drugarice su se urotili protiv mene,nemam prozor u sobi i kiša pada na mene dok spavam,fali mi skoro 1600e za operaciju očiju,pinceta mi je ispala u wc šolju,frižider mi je prazan a ja nem čime da ga napunim,a upravo mi je pukao brus.

a delujesh tako srecno :D

pa kad se već nudiš
e ovo sa pincetom je najveci bedak od svega :lol:

pa kad se već nudiš

Ma odoh ja odavde, Kako su neki ljudi neozbiljni i nezreli. uzas...

@Evanesco
golema :)
pošto sam sinoć napala neko dvoje ljudi u parku misleći da su moji drug i drugarica,odo sutra do oftamologa da vidim nešto za sočiva :p
@Krepto
pa ja i jesam srećna :mrgreen:
Sve što sam napisala je živa istina,ali mene to ne bedači :D ja volim da mi je život naopak...
@Afrika
Hihihihi,a šta bi tek pomislila kad bih ti rekla da me je danas operisao plastični hirurg? :P

Oko?
blink.gif

Ili mozda da estetski dotera svoj mozak:
mozak1.jpg

Ipak ce sve ostati pokriveno debelim velom tajni :)

UUUUUUUUUUU YUMMY! :lol:
nije ništa od navedenog,mada cenim vašu radoznalost :p
imala neku promenu na koži,štagod
i otišla tamo,reko daće mi neku kremu il će me poslati u pm što sam došla zbog sitnice(pogotovu kad videh one bolesnike,na šta liče,život mi se smučio)
a onda su me šetali od ovog do onog dermatologa,i nijedan nije ustanovio koji mi je,al su me svejedno isjekli...kad su mi rekli da moram na hirurgiju kukala sam ko da me kolju
i još,ja sam na dečjoj hirurgiji imala svog hirurga koji mi je bio super,ali avaj napunih 18 i sad me tretiraju kao stoku zajedno s ostalim narodom.
ugl.nisam osetila ništa,osim kada su mi roknuli anesteziju i kad su me ušivali,al sad se evo savijam od bolova.

Tri sata sna, čak! Juče spavala četiri, danas tri (možda ću sutra dva?) dok ne dođem u situaciju da neću imati snage i vremena ni do wc-a da odem. -.- Poremetih bioritam, a sad bih trebala da se osećam i ponašam normalno. Na stranu da sam tolika lenština da učim za ovaj prijemni i da ću da puknem kao tikva 22-og, ja i dalje sedim za kompjuterom. Ovisnik kome nema pomoći. A u pm.

I još opušteno razmišljam, imaš Nataša 7 dana, da pređeš sve makar dvaput, naučiš sve, ih, šta je to tebi... ustvari, to je ono što mi Nikola govori... al' nisam ja toliki mozgić, samo samo budala jer slušam njega. Ja uživam i pevam: "That's me in the corner, that's me in the spotlight, I'm losing my religion, trying to keep up with you... " i onda kad me ubije onaj deo: "...but that was just a dream, just a dream..." ubi me osećaj krivice što ništa ne radim. A kako da radim kad imamo osećaj da kolona termita sada prolazi mojim mozgom?! Dum, dum, dum... uf!

A sinoć samo opet zaspala sa ćorcima na nosu... ih, i ne bile krive... -.- Hoću li dočekati da prođe 23-ći pa da idem da kupim sočiva ili se pozdravim sa svetom. -.-

A još sam juče popila 4 kafe, a u kljun ubacila čak sendvič i grejp, za ceo dan. Ono, spavanje je gubljenje vremena, hrana je gubljenje vremena, ali fejs je mnogo pametna stvar... -.-

I eto, morala sam to negde da napišem. :lol:

Waaaa. :D

Našla sam rešenje. Ostavila sam drugu password, tako da će da mi promeni sve šifre, pa ni neću moći ući i da 'oću. Nanananana. =))

Buniće se ali će uraiti to, a posle kada budem želela da saznam šifru.. ajao... cenkanje, natezanje... :lol:

Svejedno, pozdravljam vas do sledećeg puta! =)) Idem da učim. -.-

IBM

Šta je pisac hteo da kaže? :confused:

No, šta si očekivao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back