Iluzorni Iluzionista
Domaćin
- Poruka
- 4.031
Pa ne bi rek'o...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja se ipak stidim![]()
Ma ja se ipak stidim![]()
Aj molim te, ne glupiraj se vise~!
Stidis se? O Boze, pa nisam ja niko ko je drugaciji od vas. I ja sam Teenejdzerka. Pobogu!
pa kad se već nudiš
meni je vid oslabio,kosa mi rascvetala,opet sam se ugojila,ujutru moram u bolnicu,nemam ljubavni život,a o društvenom ni ne mislim,jer avaj,učim skoro po ceo dan,jedan najbolji drug u vojsci,drugi u pizdi materini,dva bivša dečka i dve bivše drugarice su se urotili protiv mene,nemam prozor u sobi i kiša pada na mene dok spavam,fali mi skoro 1600e za operaciju očiju,pinceta mi je ispala u wc šolju,frižider mi je prazan a ja nem čime da ga napunim,a upravo mi je pukao brus.
e ovo sa pincetom je najveci bedak od svegapa kad se već nudiš
meni je vid oslabio,kosa mi rascvetala,opet sam se ugojila,ujutru moram u bolnicu,nemam ljubavni život,a o društvenom ni ne mislim,jer avaj,učim skoro po ceo dan,jedan najbolji drug u vojsci,drugi u pizdi materini,dva bivša dečka i dve bivše drugarice su se urotili protiv mene,nemam prozor u sobi i kiša pada na mene dok spavam,fali mi skoro 1600e za operaciju očiju,pinceta mi je ispala u wc šolju,frižider mi je prazan a ja nem čime da ga napunim,a upravo mi je pukao brus.
pa kad se već nudiš
@Afrika
Hihihihi,a šta bi tek pomislila kad bih ti rekla da me je danas operisao plastični hirurg?![]()
A sta? Grudi? hehe
buahahah ta vrsta intervencije mi nije potrebna,kao prvo
kao drugo,implanti nisu jedino čime se plastični hirurzi bave![]()
Ili mozda da estetski dotera svoj mozak:![]()
Ipak ce sve ostati pokriveno debelim velom tajni![]()