Teen party weeeeeeee

dobrica_91

Zainteresovan član
Poruka
135
U mom gradu ima objekat koji se zove dom mladih tu se odrzavaju razno razne manifestacije ali i preko ljeta zurke za tinejdzere. I zagrijavenje pocinje sa nekih haus pjesmama koje niko nekonta sta su nego eto "neka" muzika a nakon toga idu narodnjaci pa slag na tortu TURBO mocni FOLK (nesto tipa ovo
) i svi se nesto grle piju neko herceg pivo koje je uzas
ko da umjesto jecma stavljaju kukuruz u njega. Nije samo taj dom mladih takav nego i gotvo sva ostala mjesta gdje izlazi vecina mojih vrsnjaka (ne obrazovanih debila i seljaka koji nisu knjige procitali al je bitno da je kajlu objesio oko vrata), srecom imaju 2-3 pristojna kafica u kojima se pusti neki fin rok ponekad ili par mojih drugova svira live i uzima pare da nije ovoga ne bih nikad usao ni u jedan kafic kad izadjem u grad. Moje pitanje glasi kako se kod vas prave zurke kakve su atmosfere u kaficima u koje vi izlazite ??? I da zaboravih napisati u Dom mladih dolaze krem de la krem gimnazijalke 93 - 92 - 91 godiste.

Covece, uzmi sam iznajmi taj prostor i napravi zurku.
Naplacuj ulaznice i povratices novac, zapravo zaradices mnogo vise! ;)
To rade moji ortaci skorom svake subote...
"to oni rokeri prave zurku znaci idemo u galeriju" msm ti ljudi kad cuju ko stoji iza toga nebi dosli, msm dosli "rokeri" a njih nema dovoljno da se te "pare" povrate (za boravih ja sam iz malog grada Trebinje jug RS ako si cuo)

I dobro,sta da ti mi radimo?
da izvrimo teroristicki napad?
pazi,jat je u vrscu,ja cu da otmem avion,i nema brines
pomoci ce mi i bezibre,on ce svojom gromadom od tela da blokira ulaz u kabinu,iako u avionu nema nikog,nema veze,cisto da ispostujemo ceremoniju

I dobro,sta da ti mi radimo?
da izvrimo teroristicki napad?
pazi,jat je u vrscu,ja cu da otmem avion,i nema brines
pomoci ce mi i bezibre,on ce svojom gromadom od tela da blokira ulaz u kabinu,iako u avionu nema nikog,nema veze,cisto da ispostujemo ceremoniju

Mogu ja da budem neki mali kinez koji ce da place zato sto ste oteli avion?

Bicu u prvoj klasi... n_n

ah pa klasična provnicijska zabava

23-01 haus
01-05 turbo folk
00:05 parkiranje bmw-a
00:10 ćaskanje s obezbeđenjem i miševima ispred
00:15 zauzimanje separea
00:25 kreće smirnof/jack guarana/red bull
(oni socijalniji u nadlakćeni na šanku/stolu i okreću jedan tuborg)
01:30 pevač kreće fali mi ljubav
02:00 cice se uveliko motaju oko separeja, razmenjuju brojevi, glumi finoća i opasnst
02:30 pevaljka kreće avlije avlije
03:00 svi su dobrano pijani
(ovi što su cirkali tuborg su se odvalili kod kuće u 22 pa dotad već ispod astala)
03:30 hajlajt - izlazite s lokal radodajkom
03:40 svršili ste
03:30 do sutra 20:00 mrzi vas cela varoš

Back