Tebra, gardru...

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Vas dobar ortak/drugarica je sav na 7. nebu zawubljen I sve mu super I vi upoznate tu osobu kad ono...znate za nju da je drolex/shvaler/djubre/itd. nesto jako lose.
A ortak/prijateljica su totalno slepi, nishta sem ruzichastog ne vide.
Sta radite?
Pokusate da razbijete idilu makar se pokvarili odnos s tom osobom ili mirno sa strane gledate havariju u nastanku?

Vas dobar ortak/drugarica je sav na 7. nebu zawubljen I sve mu super I vi upoznate tu osobu kad ono...znate za nju da je drolex/shvaler/djubre/itd. nesto jako lose.
Sta radite?
Pokusate da razbijete idilu makar se pokvarili odnos s tom osobom ili mirno sa strane gledate havariju u nastanku?

pa ja bih joj verovatno rekla u fazonu- nisam videla al sam cula to i to....sta znam...ne znam, mozda i ne bih...ili bih nekako doskretno nesto nabacila itd...bas delikatna situacija

Sta radite?

nishta neradim

ljudi kad volu onda su slepi

i meni su drugarice govorile iskreno svoje misljenje o mojim tipovima. za ovog poslednjeg mi je rekla- on je bre gomno :lol:
mislim da tu nema mesta ljutnji jer prijateljstvo mora da podrazumeva iskrenost.

Ne biram šeme, cice, veze, brakove svojim prijateljima. Zato i jesmo prijatelji, ne izigravamo jedni drugima zle strine. Svoje mišljenje bih iznela, ali bez akcenta-da je najbitnije u nečijoj vezi-šta ja o tome msm.

a zamisli kasnije, kad se opece onako zesce, pa si joj/mu potrebna kao prijatelj, da mu/joj vidas rane i slusas kuknjavu...jel bi imala mirnu savest sto je bar nisi upozorila na pocetku, nego precutala bitnu stavku o doticnoj personi a koja je jako negativna....?

Sta radite?

zashto bih kvario idilu ako je havarija u nastanku evidentna?neminovna?!

da ponovim

ljudi kad volu onda su slepi

pomisli ti ortak da je odvrtjesh od njega da sedne tebi na chast

a tako i obrnuto

bit tju rame za plakanje

ma nekad je nezahvalno bilo koga upucivati
i ispadnes magarac na kraju
ja takve stvari izbegavam

pa dobro, vi kao žene ste sklone da ili lažete svoje ortakinje ili da jednostavno ne znate o čemu pričate, tako da jeste bolje da ćutite
al drugo je kad lik liku kaže, to onda ima težinu

Jer ako si mu stvarno dobar prijatelj skrenuces mu paznju, govnarski je malo da cutis, meni se dogodila slicna situacija. Cak i da nije qurawa, ti si mu dao prijateljski savet sta mislis o njoj i on to mora da postuje, u suprotnom on ispada go*no,

a zamisli kasnije, kad se opece onako zesce, pa si joj/mu potrebna kao prijatelj, da mu/joj vidas rane i slusas kuknjavu...jel bi imala mirnu savest sto je bar nisi upozorila na pocetku, nego precutala bitnu stavku o doticnoj personi a koja je jako negativna....?

e
ja sam jednom dala sugestiju na sta da se obrati paznja
znas kakav mi je pakao nastao od zivota, al ne od strane nje vec pete osobe jer sam se toboz mesala

ma kako da ne
vi zene delite na one koje bi ste i one koje jeste
a da u one koje bi ste su uglavnom droce :lol:

pa kad je droca onda je droca, šta sad ima tu da filujemo i zavijamo u ukrasni papir, nismo mi ko vi pa da jedan drugome titramo i mazimo komplekse tako što ćemo u roze bojiti izbore svog ortaka, tako ženski mozgovi funkcionišu

posebno ako se izložio pa ne vidi jadan

- - - - - - - - - -

zasto nekom deliti savet iako te niko nista nije pitao?

to je krajne gloopo

radi karme
ajd sad idi peri veš

Sta radite?

Obavezno skrenem paznju ako sam u to sigurna ali na neki diskretan nacin, neuvredljiv, da ne bude posle: znala si, a nisi mi rekla..., ali ako je neka prica iz trece ruke to me uopste ne interesuje ko je sta cuo i ko je kome sta rekao.
Takodje nikad necu reci djubre ili drolja (za to bi mi trebala jaka potvrda) vec mozda opisati da poznajem neke karakterne osobine, a opet ni to da li je neko bio svaler ili veciti nezenja, nije pravilo da se sa tom osobom nece to promeniti (imam primere iz iskustva) tako da ja tu ne bih nista konkretno dirala i ubedjivala, da ne ispadnem ljubomorna ili ne daj Boze zlonamerna, a polazim od toga da ne volim da meni neko drugi soli pamet osim ako je u nesto ubedjen/na.-..e, onda ima pravo da kaze....
Realno nisam imala takve slucajeve u praksi kao sto je navedeno u primeru jer su svi momci od drugarica uglavnom bili za mene sasvim nepoznati, osim mozda jednog (sad se setih).

pa kad je droca onda je droca, šta sad ima tu da filujemo i zavijamo u ukrasni papir, nismo mi ko vi pa da jedan drugome titramo i mazimo komplekse tako što ćemo u roze bojiti izbore svog ortaka, tako ženski mozgovi funkcionišu

posebno ako se izložio pa ne vidi jadan

- - - - - - - - - -

radi karme
ajd sad idi peri veš

tebe teni treba banovati na neko vreme

evo sad da okrenem pricu. kaze meni drugarica, e taj tvoj je gomno...
i ja kazem ok, ti to mislis, imas prava da mislis i znam zasto to mislis. koliko god da jeste ili nije to, ja sam sa njim dok to meni odogovara. i sta sad...da joj kopam oci?

Back