Tebi...

• Začetnik teme Začetnik teme jana7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
images

Danak ljubavi,to si ti.
Upoznao sam te i vise nisam nazalost isti,nisam postao bolji,nisam nista postao.
Samo sam unisten zbog tebe,rastrzan,sjeban,pun mrznje,ogorcen.
Kazu ljubav je lepa,mozda je lepa,meni je moja bila lepa ljubav,ali onda si odlucila,ili su drugi odlucila.Ti si odlucila,zao mi je sto moram da zivim tu gde zivim,zarobljen secanjima,iskidan izdajama.
Kakve sam lazi doziveo.
Nema vece lazi,od izdane ljubavi.

“Ne voliš me više. Ali, tim gore po tebe! Ja tebe volim. Nije trebalo da se daš. Ne nadaj se da ceš se izvuci. Sve si ucinila da te volim, da sam ti privržen, da ne mogu živeti bez tebe. Poznali smo zajedno zadovoljstva koja se ne daju zamisliti. Ni ti se nisi odricala svoga dela. Nisam te ja na silu uzeo! Htela si. Još pre šest nedelja bila si zadovoljna. Bila si za mene sve. Ja sam bio sve za tebe. Bilo je trenutaka kada više nismo znali da li sam ja ti, ni da li si ti ja, i sad hoceš da te najedanput ne znam više, da budeš za mene tudinka? Tvoji poljupci, tvoj dah na mome vratu, tvoji uzvici, sve to, dakle, nije istina? Sve to ja izmišljam, je li? Pa dobro, ja se nisam izmenio. Ja sam ono što sam i bio! Nemaš ništa da mi prebaciš. Nisam te varao sa drugim ženama. Ne zbog toga da bih to sebi zapisao kao zaslugu. Nisam mogao. Kada je covek tebe spoznao, i najlepše su mu bljutave. Nikada nisam pomislio da te varam. Zašto me ne bi više volela? Odgovori mi, odgovori…

"Crveni krin"
Anatol Frans

Znaš šta? Čak i da debelo omaneš i sve živo zabrljaš, svejedno ćeš uživati u toj nevjerovatno zabavnoj životnoj pustolovini, i uveče ćeš zaspati znajući da si dao sve od sebe i učinio nešto, a ujutru ćeš se radovati budućnosti koja je divna i uzbudljiva koliko god poželiš.
A znaš šta još? Ako samo oslušneš srce i mućneš glavom, nikad nećeš omanuti!

Bradley Trevor Greive : SMISAO ŽIVOTA

Povest ču te tamo gdje vodim sve svoje snove Kada me čežnje lome i dušom uzdasi zaplove Tamo gdje vrijeme stoji i samo vjetrovi strasti huje Gdje miris palmi more donosi i zalazak sunca se čuje Povesti ču te na zvijezdu najsjaniju u nama Kada u njenoj svijetlosti nestane trag za nama Tamo gdje se nemiri hrane rosom uzdrhtalih tjela Gde su čula strašču opijena u igrama leptira bijela Povesti ču te kada mi osjetiš dušu u svojoj duši Kada se i posljedni oblak koji nas razdvaja sruši

Back