Tebi...

• Začetnik teme Začetnik teme jana7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
img-01.jpg

L.N.

ruku pod ruku zajedno hodamo senke u mraku slušajući muziku na vetru sudbina nas je spojila ništa nas ne može razdvojiti biti s tobom za mene znači sve biti s tobom za mene znači sve magična ljubav, možemo plesati zauvek ti i ja, i ova magična ljubav magična ljubav, to je samo sada i uvek ti i ja, i ova magična ljubav ti i ja, i ova magična ljubav Srećemo se na uglu posle ponoći pevamo i igramo uz sunce serenade ova magična stvar koja se zove ljubav koja nikad ne bledi magična ljubav, možemo plesati zajedno ti i ja, i ova magična ljubav magična ljubav, to je samo sada i uvek ti i ja, i ova magična ljubav ti i ja, i ova magična ljubav magična ljubav, možemo plesati zauvek ti i ja, i ova magična ljubav magična ljubav, to je samo sada i uvek ti i ja, i ova magična ljubav ti i ja, i ova magična ljubav.

"Miris kandila i svece... gledam nekud izgubljeno...pogled zalutao na ovoj beloj povrsini... kao da cu na njoj naci nesto sto ce me u stvarnost vratiti...nesto sto ce ovo moje srce smiriti... misao moja daleko... uvek u istom pravcu... Tebi...znam da i ti na mene mislis... osecam po ovom srcu kome vazduh fali... imam osecaj da se gusim..tuga koju ne umem objasniti..ne znam da li bi pomoglo da si ovde sad Ti...i ne treba te toliko telo... koliko te dusa zeli..osecam je... i cini mi se ako se jos malo priblizis...kao da ce puci...Ljubavi, donesi mi mir...da u tvom zagrljaju mirno zaspim..."

"Miris kandila i svece... gledam nekud izgubljeno...pogled zalutao na ovoj beloj povrsini... kao da cu na njoj naci nesto sto ce me u stvarnost vratiti...nesto sto ce ovo moje srce smiriti... misao moja daleko... uvek u istom pravcu... Tebi...znam da i ti na mene mislis... osecam po ovom srcu kome vazduh fali... imam osecaj da se gusim..tuga koju ne umem objasniti..ne znam da li bi pomoglo da si ovde sad Ti...i ne treba te toliko telo... koliko te dusa zeli..osecam je... i cini mi se ako se jos malo priblizis...kao da ce puci...Ljubavi, donesi mi mir...da u tvom zagrljaju mirno zaspim..."
:klap: :zag: :heart:

Back