Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam šta da ti kažem...:confused:
Jedino što me ovo ovde svakodnevno uverava da nisam pogrešila u odluci da makar probam nešto da promenim u životu...:roll:

Shvatila sam da od čekanja nemam ništa, a godine prolaze...:(

Nisi pogrešila,sigurno..imam puno prijatelja u Sidneju,Adelaidi..svi su se
snašli i odlično prošli.Glavu gore i napred..:cmok2:

Nisi pogrešila,sigurno..imam puno prijatelja u Sidneju,Adelaidi..svi su se
snašli i odlično prošli.Glavu gore i napred..:cmok2:

Pa i nama je cilj Sydney...:D
Ali šta ja znam gde će vetar da nas odnese...:P

Mene je od svega najviše oduševilo što su nam Jimmy-jevi rođaci tamo spremili kuću na raspolaganje...za dž...dok se ne snađemo...barem ćemo imati krov nad glavom, to je po meni velika i plemenita stvar...:D

Ne mogu ni da nas zamislim da smo sami u celoj jednoj kući, kakva god bila...:P
Ovde navikli na ovu jednu sobu...Kako li će to da izgleda, videćemo...;)

Najbolje od svega što smo navikli stalno na neke improvizacije i nismo zahtevni...:D
Kada sam čula to za kuću, bila sam oduševljena, čak sam i zaplakala jer nisam do tada shvatala da se ljudi tamo tj. rođaci zaista spremaju da nas prihvate...:D

Mene je od svega najviše oduševilo što su nam Jimmy-jevi rođaci tamo spremili kuću na raspolaganje...za dž...dok se ne snađemo...barem ćemo imati krov nad glavom, to je po meni velika i plemenita stvar...:D

Najbolje od svega što smo navikli stalno na neke improvizacije i nismo zahtevni...:D
Kada sam čula to za kuću, bila sam oduševljena, čak sam i zaplakala jer nisam do tada shvatala da se ljudi tamo tj. rođaci zaista spremaju da nas prihvate...:D
Imas srece sto imate plemenite ljude u svojoj blizini......
Hvala Bogu sto je tako.........
Drzim ti pesnice da uspes

Izgledaće veliko i u početku prazno..jurićete se po kući i dozivati...:lol:
Držimo ti palčeve...:cmok2:

OVAKO 'PUTUJES
DE 'HOCES...
picture.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back