Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama cuti baksuze sutra najavili susnezicu,eto ti nje jos mi sneg fali..:hahaha:

Da Hexy sve je to ok ali ja samo poslednju nedelju na vodi postim,ali svi jedu cokoladice,tortice a ja nista...

Snaga volje draga, sve se moze kada se hoce...:D
Pa zato i postimo, da se lisimo takvih stvari, duh i telo da procistimo od iskusenja bilo kakve vrste, ma koliko ona slatka i draga bila...:klap:

Evo vam pa postite..:D

suvo_voce_100907.jpg

@ Vanja

E pa pravo da ti kazem ni meni ne bilo lose da ih batalim ali ne mogu nikako...:(
Kafa bez cigara kod mene nikako ne ide...:ah:

A da li se skroz pridrzavas posta, po pravilu tu je i apstiniranje od :tajna: Sexa ?

@ LB

Oh, thanks my dear... :heart:

E pa pravo da ti kazem ni meni ne bilo lose da ih batalim ali ne mogu nikako...:(
Kafa bez cigara kod mene nikako ne ide...:ah:

A da li se skroz pridrzavas posta, po pravilau tu je i apstiniranje od :tajna: Sexa ?

Joj znam ali vidis da sve izbegavam necu da spomenem..:hahaha:
Mada to ja mislim da se ne racuna :hahaha:

E bas ti hvala B,ali daj neke posne kolacice bolje

Joj znam ali vidis da sve izbegavam necu da spomenem..:hahaha:
Mada to ja mislim da se ne racuna :hahaha:

E bas ti hvala B,ali daj neke posne kolacice bolje

Eh, pa draga prociscenje tela se bas uglavnom i na TO odnosi...:D
Meni to uopste nije problem :hahaha: I onako zivimo ko sestre slatke moj Jimmy & Ja...:rotf:

Zivot u jednoj sobi sa klincima nas je na to navikao :sad2:

:rida: :rida: :rida:

1) Uf pa tesko da bih se odrekla sex,mlada sam ja jos :hahaha:

2) Hexy reci mi jel sve funkcionise u braku dobro pod takvim okolnostima?

1) Pa nesam ni ja tako matora, bar se nadam :think:
2) Funkcionise draga moja, ljubav je chudo, pochetak i kraj svega, kako ja to volim da kazem...:D

"Teshko je ali se snalazimo..." :hahaha: :rotf: :hahaha:

By the way...L znate da je taj lik iz reklame za "Jelen Pivo" moj brat od strica Stefan B.
:D

1) Pa nesam ni ja tako matora, bar se nadam :think:
2) Funkcionise draga moja, ljubav je chudo, pochetak i kraj svega, kako ja to volim da kazem...:D

"Teshko je ali se snalazimo..." :hahaha: :rotf: :hahaha:

By the way...L znate da je taj lik iz reklame za "Jelen Pivo" moj brat od strica Stefan B.
:D

E bas mi je drago ljubav je cudo ali jako mali broj zna da ceni ljubav i da je odrzava...

Zar ih nema puno u tim reklamama za jelen?

Meni je zanimljivo to sto svi koji poste toi opravdavaju ciscenjem organizma..organizam treba da se cisti svaki dan ne samo u dane posta..ako me shvatate sta sm htela da kazem..:lol: jojjj

Ne pravdam to ciscenjem organizma nego sam sebe stavila na probu da li mogu da budem toliko disciplinovana da odolim hrani...:lol:

1) E bas mi je drago ljubav je cudo ali jako mali broj zna da ceni ljubav i da je odrzava...

2) Zar ih nema puno u tim reklamama za jelen?

1) Tacno tako draga, tacno tako...:zag:

2) E pa on je bas dosta po tim reklamama...

U ovoj novijoj izgovara na kraju reklame bas taj text :
"Tesko je ali se snalazimo..."

Crna kosa, tamne okice i rupica na bradi :D Pravi je slatkis, ljubi ga seja...:cmok2:
Sedi zavaljen u fotelju, a oko njega ortaci krece sobu...ma setices se kada vidis, bas je vrte na TV-u :P

1) Tacno tako draga, tacno tako...:zag:

2) E pa on je bas dosta po tim reklamama...

U ovoj novijoj izgovara na kraju reklame bas taj text :
"Tesko je ali se snalazimo..."

Crna kosa, tamne okice i rupica na bradi :D Pravi je slatkis, ljubi ga seja...:cmok2:
Sedi zavaljen u fotelju, a oko njega ortaci krece sobu...ma setices se kada vidis, bas je vrte na TV-u :P

Sada imam da gledam svaku reklamu,pa mora to da se vidi....

Ne pravdam to ciscenjem organizma nego sam sebe stavila na probu da li mogu da budem toliko disciplinovana da odolim hrani...:lol:

Odolevanje hrani je iskusenje ..jedno od najtezih..a moj voljeni Oskar Wajld je rekao..iskusenjima treba popustiti ..ko zna kada ce opet se pojaviti..:D
salim se malo..ali za tako nesto treba imati jaku volju..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back