Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu! Pa ti ništa nisi razumela! :sad2:
Kajanje nema nikakve veze sa krivicom. Ima veze sa jabukom.
Nekada davno neko je nekome ukrao jabuku, ali je uhvaćen na delu i bio proklet. A to nije bila obična jabuka. Bila je to lepa, crvena, mirišljava jonatanka. Ako bi je zagrizao odmah bi svatio koja je dobra, a koja nije. Ključ i izvor svakog dobra i svakog zla.
I tako, svi treba da se kajemo. Ukratko, genetski problem.
Јок. Нисте добро разумели. Све те грехе је, онај мали са слике, преузео на себе и ми сада можемо да радимо шта хоћемо..:D
Он је свом тати рекао историјско - НЕ !

Rogata će da se vrati, ne brini. :lol:

A taj, što pljuje po betonu - nekulturan neki tip.

Nisam skapirala - je l' dotični iz Jagodine?

Rogate se uvek vraćaju. :D

Ko smo mi da procenjujemo Njegove postupke? Jesi li ti znala da su ti izbrojane sve dlake na glavi? Nisam ni ja, mada bih mogao lakše da ih prebrojim nego ti. A ko se ubio brojeći, nemam pojma.

Jok, Dotični je iz Svetozareva :mrgreen:

Јок. Нисте добро разумели. Све те грехе је, онај мали са слике, преузео на себе и ми сада можемо да радимо шта хоћемо..:D
Он је свом тати рекао историјско - НЕ !

E, pa nije tako! Oprošteni su svi gresi IZUZEV one jabuke. Jer, da je amnestila obuhvatila i jabuku, bila bi ukinuta i kazna za jabuku. A kakva mi je to amnestija ako je kazna ostala?
Možda je rekao tati HE, ali je ostao da živi u komunizmu. :mrgreen:

E, pa nije tako! Oprošteni su svi gresi IZUZEV one jabuke. Jer, da je amnestila obuhvatila i jabuku, bila bi ukinuta i kazna za jabuku. A kakva mi je to amnestija ako je kazna ostala?
Možda je rekao tati HE, ali je ostao da živi u komunizmu. :mrgreen:
Па када су га његови шутнули и наставили да верују тати..:roll:

А ови што су га присвојили су исти вуци само у јагњећу кожу обучени.

Ја ово нисам рекла при чистој свести и здравој памети. :lol:

Па када су га његови шутнули и наставили да верују тати..:roll:

А ови што су га присвојили су исти вуци само у јагњећу кожу обучени.

Ја ово нисам рекла при чистој свести и здравој памети. :lol:

Znaš kako, taj tata se pokazao malo kao psihopata. Trebalo ga je na vreme prijaviti Centru za socijalni rad u Svetozarevu. Ukratko "svega ovoga ne bi bilo da je mali Perica otišao pravo u policiju."

Znaš kako, taj tata se pokazao malo kao psihopata. Trebalo ga je na vreme prijaviti Centru za socijalni rad u Svetozarevu. Ukratko "svega ovoga ne bi bilo da je mali Perica otišao pravo u policiju."
Јел видиш од каквог психопате се роди тако дивно дете. :D

Штета што није имао више деце..:roll: А кажу да ће се родити још неко.. можда баш у Светозареву?

Јел видиш од каквог психопате се роди тако дивно дете. :D

Штета што није имао више деце.

Kakvo priznaje smo izmamili. :D od rogate :hahaha:
I ko još kaže da ikone nisu čudotvorne? Bilo je dosta okačiti jednu na ovakvo mesto i eto...
Sad samo treba da se čuvaš jabuka. (Ko Njutn, mislim)
:mrgreen:

Nisi nigde pogrešila. Jedino si prešla na našu stranu (moju i ristobovu :hahaha:)
U to ime se povlačim u svoj novoizgrađenu keliju gde ću u znak zahvalnosti metanisati do jutra). +
Хвала Зазјавало. Једва чекам да Риста ово види. :D
Па ја га месецима убеђујем да сам на његовој страни а он ми не верује. :mrgreen:

gledaj,
da slucajno nisam u hr na neko vrijeme,
vrlo rado bi se odazvala na tvoj poziv za susret,
cisto da ti slupam jaja i platim nekog gay, hiv pozitivnog konobara da te povali

ah, jos kada bih uspjela i da pronadjem nekog sa herpesom isusenim ustima i mjesecnicom...

O čemu sad trabunjaš jadna ne bila? Ništa te ne razumijem? Ja stižem u HR za nedjelju dana. Gejevi ne povaljuju, oni se guze. Treba te neko naučiti nečemu. Ne volim gejeve, više preferiram mlađe ženske. Oli ovu vareniku od kengura? Sveža je i ukusna.

jbga, rekoh ti vec.... nemam himen, imam sidu, i imam mozak

prosetaj....
kava.gif

Šta me briga šta imaš a šta nemaš, samo sam ti ponudio mlijeko od kengura torbara, a ti pominješ te gluposti. Neću da šetam. Ja sam večeras konobar, mogu samo da ležim a iđem, ka zmija.

A viđeste li ljudi ovo čudo neviđeno od sinoj? A kako se Unsaie negdje zapila pa me onako nagrdi bez ikakvog razloga. A velim vam ja nemojte inglendisati sa mnom, jer ako iko sazna da ste razgovarali sa mnom - nikad vas niko neće cjeniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back