Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И после ћеш ми одоговорити?:D

Или да питање поставим касније да га убациш на дно неке фиоке? :roll:

Nemo mi shebavash koncepciju. :D

Trebalo je da pitaš kakvu, a ja ti pokažem originalnu fotografiju staru 2000 i kusur godina.

Jasno da ovo dovodi do spoznaje da je sve ONO istinito :sad2:

Evo :sad2:

Barbi, nemo se ljutiš, al prvo moram da dobijem zvanično mišljenje onog medveda pod nadimkom PIH STEFAN da li je uopšte dozvoljeno da se pije. Čini mi se da je on sad onako naj autoritet za ove stvari na forumu.
Е.. није он Пих Стефан..:nono: Он је Зилот Чачански. :)

Лии од милоште - Меда...:rumenko:

Za šta kasno?
Ja nikad nigde nisam zakasnila. Ništa te ne razumem... :roll:

Sedi, Borac. Moramo ozbiljno da porazgovaramo! I ja sam donedavno bio kao ti. Slep! Dobro, ne baš slep, ali kratkovid. (I sada sam, doduše).
Elem, da ti ispričam istinitu priču. Umre neki bogataš pa na onom svetu vidi neku propalicu kako se tegli na suncu, a oko njega plavuše. Jedne ga hlade palmovim lišćem, druge donose piće u kokosovoj ljusci, treće mu češkaju tabane.
- Oče Aavrame, - kaže bogataš - i ja bi onako
- I tata bi, sine - odgovori Aavram. - A imaš li ti karticu? Ovde ništa nije za džabe.
Jes uvatila poentu? :sad2:

Sedi, Borac. Moramo ozbiljno da porazgovaramo! I ja sam donedavno bio kao ti. Slep! Dobro, ne baš slep, ali kratkovid. (I sada sam, doduše).
Elem, da ti ispričam istinitu priču. Umre neki bogataš pa na onom svetu vidi neku propalicu kako se tegli na suncu, a oko njega plavuše. Jedne ga hlade palmovim lišćem, druge donose piće u kokosovoj ljusci, treće mu češkaju tabane.
- Oče Aavrame, - kaže bogataš - i ja bi onako
- I tata bi, sine - odgovori Aavram. - A imaš li ti karticu? Ovde ništa nije za džabe.
Jes uvatila poentu? :sad2:

Jesam, mada sam plavuša (i kratkovida). :)
A para nemam. Pare kvare ljude. Jes ti uhvatio poentu?:lol:

Misliš da ćeš tako lako da se izvučeš? :hahaha:
Evo, rogati ti već broje i analiziraju postove. (10 000: 500) Ja bih na tvom mestu bio zabrinut, a ti vidi kako ćeš.

Moji postovi su moja stvar. :cool:
Moje bogohuljenje :roll: je moja stvar. :cool:
Nisam zabrinuta - ako neko hoće da me spali na lomači ili razapne, čik nek proba. :mrgreen:
Ja sam fina Borčica. trep-trep

p.s. A ova rogata nema rogove za džabe. Provalila sam ja nju, odavno.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back