Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ćao Borac!
(Ne znam, ova Borac je malo sablasna - govori sa ugašenom lampicom. Da nije nindža? :sad2:)

Nordi, otkud znaš da je smor?

kod mene je njena boja lampice malo drugacija ;)

ma covece,zamisli dvadesetak napirlitanih devojki i nas 4 mucenika... jos ja ne volim te ustogljene atmosfere,kosulje,cipele.. gggrrr

izdrzacu malo zbog par ljudi (i jedne devojke) a onda bezim u svoj omiljeni rock klub da se napijem sam :mrgreen:

kod mene je njena boja lampice malo drugacija ;)

ma covece,zamisli dvadesetak napirlitanih devojki i nas 4 mucenika... jos ja ne volim te ustogljene atmosfere,kosulje,cipele.. gggrrr

izdrzacu malo zbog par ljudi (i jedne devojke) a onda bezim u svoj omiljeni rock klub da se napijem sam :mrgreen:

Završio si školu za medicinske burazere? :D
Pa nemoj da ideš sam u rock club, bre?

Evo, oćeš da ti ispričam za mojeg drugara Žiku?

jok...turisticku (odnos je bio 6 naspram 38 ali mi fale dva junaka)

nemam sa kim da idem tako da cu solirati

pricaj

Joj, turistička škola... Sa sve ekskurzijama i 38 :eek: hm...

Da, Žika. Bio veliki švaler taj moj drugar Žika. Mada, valjda je imao malo preko 1,5 metar. I ćorav ko krtica. Ovaaaako debele cvikere imao.
E, jednom nas dvojica se muvamo kroz robnu kuću, kad će ti Žika odjednom
- Jo, vidi onu ribu modru!
- Kakvu ribu, bre? Pa ono je lutka, ej
- Pa, to ti kažem - prava plava lutkica!
- Žiko, bre. Ovo je lutka od Robne kuće Beograd. Od plastike. Sa nogama na šrafove!
Al, jok- Žika više ni ne sluša, nego topće nogama u mestu, zagreva motore...
Prošapuće samo - Nemo da smićeš! - i već leprša prema lutki podignute glave, obarajući usput robu iz gondola.
Ja, šta ću. Ostanem malo pozadi, da se ne blamiram i ja. A on pravo kod lutke pa uzme nešto da šušori, da se cerka ko blesav, čak uzo da suče brk ko nekakav podnarednik iz filmova, a drugu ruku oslonio na trezgu. I blesavio se on tako dobrih frtalj sata, i na kraju se okrene i pođe onako brzo prema pokretnim stepenicama.
A lutka za njim. :D

:mrgreen:Zazijavalo spava i sanja mackicu...:cmok:

Jutro Barbi kako si?

istockphoto_2680518_red_roses_2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back