Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него.. ближи се поноћ..:roll:

А осећам присуство неког чудног створа...:sad2:

Боље да бришем одавде.. на време...8)

:bye:

:rumenko:

...
I uglavnom, sad jel, nema dešavanja nekih 16 godina. Kojica je rasla na zadovoljstvo roditelja. Bila je fina devojčica, jedino je previše prašila suknjice jer se mnogo :roff: :rotf: po prašini.
Za nju se govorilo "ima neki đavo u ovoj maloj". Deca su je zadirkivala zbog rogova dok nekolicinu nije nabola na njih, pa su je ostavili na miru. U školi je bila veoma uspešna. Bila je lepo vaspitana, pisala je samo ćirilicom i nikada nije krišom posećivala formum "LJ i S". Kad god su je ispitivali na času, znala je sve kao da joj neki đavo šapuće, a najviše je blistala na školskim priredbama gde je uvek igrala Olafsona, šumskog duha.
U međuvremenu, Sinke je postajao sve više očajan. Torbe su prvo zamenili aktn tašnama, pa pederušama, a što je bilo najgore, sve su bile ređe kuće u kojima se moglo naći vreteno.
Pokušao je da se snabde noću u etnološkom muzeju, da bi sa užasom utvrdio da su i tamo eksponati od plastike, dakle potpuno nedelotvorni.
Prestao je da se brije, skitao se po zadnjim dvorištima, hranio se otpacima i počeo je sve više da liči na mačka Silvestera. U očajanju, počeo je da se ubada iglom. Takvog ga nađe, baš na svoj 16. rođendan, Kojica i pomisli "jadni mačak – nema mu spasa :D), a Sinke poslednjm snagom izgovori: "Devojko, brizni mi jednu iglu". Pošto je govorio ćirilicom, Kojica se sažali i dohvati iglu, ali se ubode na prst i odmah padne na zemlju. Pre nego što izgubio svest, Sinke zadovoljno promrsi "daću ja vama torbanje da pamtite". I ovde mu moramo reći zbogom. :(

Nema nastavak. sad, jel, čekamo da se Kojica probudi. :D

A šta bih ja tek imao da napišam o onoj sa rogićima i to bih rado dok je u nesvesti jer kada se osvesti, joooj bogo moj, ne smem ni da pomislim.

A šta bih ja tek imao da napišam o onoj sa rogićima i to bih rado dok je u nesvesti jer kada se osvesti, joooj bogo moj, ne smem ni da pomislim.
:eek: :eek: :eek:

Ето. Знала сам да си ту. 8)

Боље ти је да ћутиш. Јер ако се ја о теби распишем..:lol:

thfunnysmile-1.gif

Хихихихи...

Добро је да те нису закључали тамо. :lol:

Mudro zboriš! Mnogo se vitla ključevima ovde. Zato je pomalo i pusto, skoro jezivo. Zveckaju ključevi kroz puste hodnike i prazne zasvođene dvorane. Čuju se samo nečiji neravnomerni šklepetavi koraci. A pardon, to sam ja. :rumenko: Uglavnom, kao na robiji, sunce ti!

ma sta mala ljuta... stize velika :D

Tooo! :super: Živeo gazda!

Al, moram da ti ga kažem - nemaš baš smisla za biznis. Poturiš temu, al masnu, ljutu i kiselu i dobro posoliš. Kad ožedne, ima da loču ko ludi. :mrgreen:

Ovako, poneko samo zaviri u kafanče, neko popije kafu na brzaka dok čeka autobus :confused: Mislim, leti kad prođeš pored kafane, mora da se čuje onaj žamor kafanski, da se oseti miris roštilja i golih devojačkih ramena... A zimi mora da se čuje kiseli kupus!
To ja ovako, dobronamerno, upućen u kafansku materiju. :mrgreen:

Tooo! :super: Živeo gazda!

Al, moram da ti ga kažem - nemaš baš smisla za biznis. Poturiš temu, al masnu, ljutu i kiselu i dobro posoliš. Kad ožedne, ima da loču ko ludi. :mrgreen:

Ovako, poneko samo zaviri u kafanče, neko popije kafu na brzaka dok čeka autobus :confused: Mislim, leti kad prođeš pored kafane, mora da se čuje onaj žamor kafanski, da se oseti miris roštilja i golih devojačkih ramena... A zimi mora da se čuje kiseli kupus!
To ja ovako, dobronamerno, upućen u kafansku materiju. :mrgreen:

ma ono su prazne price... prvo jedna riscanka dodje i nabroji neke glupe razlike a onda dodje druga i kaze da razlika nema..... umoran sam od pravoslavlja i takvih tema a imam i instrukcije da ih zatvaram. na zalost,ti si ratove nas pagana protvi njih propustio a bogami bi bio sjajan borac. ipak,i ovako nisu imali sanse :D

ma ono su prazne price... prvo jedna riscanka dodje i nabroji neke glupe razlike a onda dodje druga i kaze da razlika nema..... umoran sam od pravoslavlja i takvih tema a imam i instrukcije da ih zatvaram. na zalost,ti si ratove nas pagana protvi njih propustio a bogami bi bio sjajan borac. ipak,i ovako nisu imali sanse :D

Eh, evo opet mi se događa isto. Dok nađem đedinu sablju, rat već gotov. Nikad ja neću postati narodni heroj (dupli) :(

pa sta da ti kazem... ja sam bio mladjani vojnik ali sam se borio kao zmaj

oni nama bibliju,mi njima rogove... i posle par meseci dojadilo (cerali bi se oni jos za svoju jedinu istinsku veru :mrgreen:) a i zabranise nam verske rasprave. deo Kulta tada je i umro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back