nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
![]()
![]()
Odoh ja sad, il ću opet da se zakucam u zid kad ustanem![]()
u tom slucaju,laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Odoh ja sad, il ću opet da se zakucam u zid kad ustanem![]()
Psst, curo, vide ti se HIK rogovi...
Hmh
Vid, HIK mjeseca, i on se napiiio....
Pardon, HIK gospođo bandero...
...
I uglavnom, sad jel, nema dešavanja nekih 16 godina. Kojica je rasla na zadovoljstvo roditelja. Bila je fina devojčica, jedino je previše prašila suknjice jer se mnogo :roff:po prašini.
Za nju se govorilo "ima neki đavo u ovoj maloj". Deca su je zadirkivala zbog rogova dok nekolicinu nije nabola na njih, pa su je ostavili na miru. U školi je bila veoma uspešna. Bila je lepo vaspitana, pisala je samo ćirilicom i nikada nije krišom posećivala formum "LJ i S". Kad god su je ispitivali na času, znala je sve kao da joj neki đavo šapuće, a najviše je blistala na školskim priredbama gde je uvek igrala Olafsona, šumskog duha.
U međuvremenu, Sinke je postajao sve više očajan. Torbe su prvo zamenili aktn tašnama, pa pederušama, a što je bilo najgore, sve su bile ređe kuće u kojima se moglo naći vreteno.
Pokušao je da se snabde noću u etnološkom muzeju, da bi sa užasom utvrdio da su i tamo eksponati od plastike, dakle potpuno nedelotvorni.
Prestao je da se brije, skitao se po zadnjim dvorištima, hranio se otpacima i počeo je sve više da liči na mačka Silvestera. U očajanju, počeo je da se ubada iglom. Takvog ga nađe, baš na svoj 16. rođendan, Kojica i pomisli "jadni mačak – nema mu spasa), a Sinke poslednjm snagom izgovori: "Devojko, brizni mi jednu iglu". Pošto je govorio ćirilicom, Kojica se sažali i dohvati iglu, ali se ubode na prst i odmah padne na zemlju. Pre nego što izgubio svest, Sinke zadovoljno promrsi "daću ja vama torbanje da pamtite". I ovde mu moramo reći zbogom.
![]()
Nema nastavak. sad, jel, čekamo da se Kojica probudi.![]()
A šta bih ja tek imao da napišam o onoj sa rogićima i to bih rado dok je u nesvesti jer kada se osvesti, joooj bogo moj, ne smem ni da pomislim.

![]()
![]()
Ето. Знала сам да си ту. 8)
Боље ти је да ћутиш. Јер ако се ја о теби распишем..![]()
Ma kad se brže probudi, bre? Odoh, odoh. Izvini. Ali onesvestićeš se ti opet nekad.

По старом добром обичају.ja da se javim
pa begam... 8)
Хихихихи...Gazda! Daj brzo mokar ubrus! Zatvoriše mi temu pred nosom i razbiše nos. Vidi, sav sam krvav. Ijaaaaooo... I jednu malu ljutu, ako te ne mrzi. Uffff...

Хихихихи...
Добро је да те нису закључали тамо.![]()
Uglavnom, kao na robiji, sunce ti!Gazda! Daj brzo mokar ubrus! Zatvoriše mi temu pred nosom i razbiše nos. Vidi, sav sam krvav. Ijaaaaooo... I jednu malu ljutu, ako te ne mrzi. Uffff...
ma sta mala ljuta... stize velika![]()
Živeo gazda!

Tooo!Živeo gazda!
Al, moram da ti ga kažem - nemaš baš smisla za biznis. Poturiš temu, al masnu, ljutu i kiselu i dobro posoliš. Kad ožedne, ima da loču ko ludi.
Ovako, poneko samo zaviri u kafanče, neko popije kafu na brzaka dok čeka autobusMislim, leti kad prođeš pored kafane, mora da se čuje onaj žamor kafanski, da se oseti miris roštilja i golih devojačkih ramena... A zimi mora da se čuje kiseli kupus!
To ja ovako, dobronamerno, upućen u kafansku materiju.![]()
ma ono su prazne price... prvo jedna riscanka dodje i nabroji neke glupe razlike a onda dodje druga i kaze da razlika nema..... umoran sam od pravoslavlja i takvih tema a imam i instrukcije da ih zatvaram. na zalost,ti si ratove nas pagana protvi njih propustio a bogami bi bio sjajan borac. ipak,i ovako nisu imali sanse![]()

pa sta da ti kazem... ja sam bio mladjani vojnik ali sam se borio kao zmaj
oni nama bibliju,mi njima rogove... i posle par meseci dojadilo (cerali bi se oni jos za svoju jedinu istinsku veru) a i zabranise nam verske rasprave. deo Kulta tada je i umro
Ovde se izgleda stvarno pojavili duhovi...ima i paucine.
Ko se plasi duha jos?![]()
E nije zato... nego zato što se, osim kafe, samo pivo i služi.
A ja ne volim pivo, i bojkotovaću ovu kafanu dok ne bude bilo i nečeg žestokog.![]()