Taverna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

Aj smislite tu bajalicu. Dosadio mi je više ovaj avatar..:lol:

Ja ne znam. Kada sam ja bio đavolji šegrt nisu postojali avatari.
Jednom sam gledao neke cigančiće kako su ložili vatru otpacima. Kuljao je gust dim a oni su uzvikivali "Crna guska tamo, bela guska vamo" i silno su se radovali kada bi vetar zakovitlao dim dalje od njih.
Da probate to? :sad2:

Drmni jednu votku? ;) Samo nemoj dve - to ti je razlika između hrabrosti i ludosti.
Ajde, dosta si ovde tapkao na mestu. Kišobran u ruke, pa u boj! Pa kom opanci, kom obojci. :D

uh,votka mi bas ne prija... nista osim piva ne mogu da pijem i ne bih to ni da menjam :P

veceras ne,mrzim kisu a i upravo sam ispratio najboljeg druga (mogu reci i brata) na more i ne videh ga naredna 3 meseca :confused:

uh,votka mi bas ne prija... nista osim piva ne mogu da pijem i ne bih to ni da menjam :P

veceras ne,mrzim kisu a i upravo sam ispratio najboljeg druga (mogu reci i brata) na more i ne videh ga naredna 3 meseca :confused:

:dash: PUSTI BRATA!

NIŠAN na Aleksandru. GAĐAJ MEĐ OČI. NE OSTAVLJAJ ZAROBLJENIKE! Uostalom, ionako će se odmah predati :mrgreen:

Ili opet planiraš da šljapkaš po toj kiši do 4-5 ujutro? Sam, bez kišobrana, bez bureka između koloseka zaraslih u korov... :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back