nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes, dok nisu stigli poltrigeisti...![]()
nismo druze,nema te![]()
Kuc, kuc. Kuc, kuc. Nemojte da mislite da mamim neko kuče, već kucam na vrata kafane da vidim ima li koga i da li je "opasni" gazda tu.
Tu sam naravno zar misliš da bi vas tek tako ostavio da radite šta hoćete :wink:
Oooo Dačo, kućo moja, pa kako si?

Ima nas još ovde.Ne zaboravljamo zavičajni pdf.
O draga damo nismo se "odavno" čuli.
Jao, pa to si ti.... 
Ја нешто не могу да се сетим...
Ко сте бре ви?![]()
Ко сте бре ви?![]()
Ima nas još ovde.Ne zaboravljamo zavičajni pdf.
Ко сте бре ви?![]()

Ja super lepo je videti da se okuplja staro društvo![]()
udrite veceras pa cemo sutra videti sta cemo... ovakve ''teme'' bas i nisu preporucljive![]()
udrite veceras pa cemo sutra videti sta cemo... ovakve ''teme'' bas i nisu preporucljive![]()

Samo moraćemo da budemo pažljivi da nam sanitarna inspekcija ponovo ne zatvori ovo sastajalište.![]()

Nema ti ovde nikakve teme, moj Nordi, već piči do kraja zezanja pa kud puklo nek pukne.![]()
Da ja sam. I ne ovako na javnom mestuJao, pa to si ti....
...........................

Fala, nećače.
Možda i smislimo do sutra nešto.Neki drugi pdf. imaju svoje virtuelne kafane.

ma necu ja dirati,ne bi ni prosli put otisla pod kljuc da nije dosla odrdjena grupa
dok mi se neko jaci od mene ne pobuni nema problema,meni nikad nije smetala![]()
( ma necu ja dirati,ne bi ni prosli put otisla pod kljuc da nije dosla odrdjena grupa
dok mi se neko jaci od mene ne pobuni nema problema,meni nikad nije smetala![]()