Taverna IV

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"I desi se da ti jednostavno postane svejedno. Za
sve. Nema tuge, nema upitnika, ma ništa. Jedina
emocija jest oslobođenost i odlučna volja da se
krene dalje."...reče neko..

..lepa noć narodu kultnom..

- - - - - - - - - -

Ne znam zašto, ali...
"Povučeni u najdalje uglove, ćute poznati i okoreli rakijaši. Oni vole senku i tišinu, gde sede nad rakijom kao nad svetinjom, a mrze vrevu i nemir. Sagorelog stomaka, zapaljene jetre, poremećenih živaca, neobrijani i zapušteni, ravnodušni prema svemu na svetu, teški sami sebi, sede tako i piju, i pijući čekaju d aim u svesti najposle plane ona čarobna svetlost kojom piće obasjava one koji mu se potpuno predaju, rad koje se slatko strada, propada i umire, a koja se, na žalost, godinama javlja sve ređe i svetli sve slabije." (Ivo Andrić)

Dobro veče virtuelni tavernski svete... Hvala na pitanju - ja bih samo jednu solju slatke tople bele kafe i pekarsku slatku kiflu uz to (za umočiti). Može li ovde il da tražim dalje? :lol:

Ne znam zašto, ali...
"Povučeni u najdalje uglove, ćute poznati i okoreli rakijaši. Oni vole senku i tišinu, gde sede nad rakijom kao nad svetinjom, a mrze vrevu i nemir. Sagorelog stomaka, zapaljene jetre, poremećenih živaca, neobrijani i zapušteni, ravnodušni prema svemu na svetu, teški sami sebi, sede tako i piju, i pijući čekaju d aim u svesti najposle plane ona čarobna svetlost kojom piće obasjava one koji mu se potpuno predaju, rad koje se slatko strada, propada i umire, a koja se, na žalost, godinama javlja sve ređe i svetli sve slabije." (Ivo Andrić)

Dobro veče virtuelni tavernski svete... Hvala na pitanju - ja bih samo jednu solju slatke tople bele kafe i pekarsku slatku kiflu uz to (za umočiti). Može li ovde il da tražim dalje? :lol:

moze ....nije problem...ja cu te samo pratiti uz crnu kafu i slanu kiflu sa zrnima soli odozgo

- - - - - - - - - -

Kako ono kaze Rodja Raicevic!? 'dodjes pa nestanes, ljubis pa prestanes...' :)

e to ne valja....sumorno je i depresivno...lepse je ljubi ljubi al glavu ne gubi

Mmmm kifla sa dzemom umakana u belu kafu.. u to nisam od detinjstva
Ili sa sirom u jogurt.. il Nanini ustipci od hleba, punjeni sa sirom i przeni u masti.. bu ha ha ha
... al ajd sad da ne preterujemo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back