Taverna IV

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmm, mislim da nije to što se vrte isti likovi, to je ok jer i u reali ne može svako sa svakim..nadje se društvance i zezaju se, razumeju se..
Mislim da su ljudi pobrkali fejs, twiter itd sa forumom...forum je nešto drugo, predvidjen je za drugačiju vrstu komunikacije.
Na fejsu postoje statusi gde svako kao nešto kaže tipa; zdravo, ćao, ovo jedem, ono pijem, ovo je moj brat, tata, mama..na forumu realno to nikoga ne treba da zanima..
Mene recimo to ne zanima a ako me zanima pustim pp...na forumu se razmenjuje mišljenje o nekoj temi..

- - - - - - - - - -

Generalno gledano...ljudi više ne misle a i ako misle, misle stidljivo...:lol:

ili bolje reći, nemaju vremena da misle...

..eto vidiš kako mene inspiriše neka tema pa tipkam...i tipkala bih do sutra...:lol:

- - - - - - - - - -

a šta da kažem kad neko postavi samo smajli..da sam na fejsu tipnula bih lajk a ovde toga neema...dobro, neću više...:rotf:

okreni obrni...al izgleda da je na fejsu zivlje ...jeste drugacije ...slazem se. ...sve ima svojih dobrih i losih strana.ali postaje smor....i kad izbije tuca svi su tu.ispade da je tad najzanimljivije..koji smo mi to voajeri!

Pa u ovo neko vreme već svi uveliko pričaju o činjenici da loše vesti recimo izazivaju veću pažnju od dobrih.
Obzirom da je to tako, posećeniji su sajtovi koji u prvi plan bacaju kojekakve ogavštine i gle čuda, uspešni su.
Postoje i inicijative promovisanja lepih i pozitivnih stvari na internetu ali avaj, teško to ide..još uvek se traži odgovor zašto je to tako...

Ja recimo, ne volim fejs...

Poslednja izmena:
Ma ne tražim ja reputaciju, samo velim da nije sve tako sivo :D

inače, kako podnosite ove vrele dane? :)

IceBucket.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back