Taverna IV

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepa pesma :) meni je zaista žao što nema više ljudi koji žele da posvete nekom svoje vreme a da ništa ne traže za uzvrat :) to je zaista jadno, jer i ako želite nekom nešto da učinite čisto vreme da podelite, prošetate ili slično, svi sumnjaju u to da nešto hoćete od njih ili da im se nabacujete. A niko ne vidi jednostavno uživanje u danu, priči, šetnji :)

Lepa pesma :) meni je zaista žao što nema više ljudi koji žele da posvete nekom svoje vreme a da ništa ne traže za uzvrat :) to je zaista jadno, jer i ako želite nekom nešto da učinite čisto vreme da podelite, prošetate ili slično, svi sumnjaju u to da nešto hoćete od njih ili da im se nabacujete. A niko ne vidi jednostavno uživanje u danu, priči, šetnji :)

Gde si slusao Kekina? :D

....

A ovo za ljudi koje treba da se posvete drugima...itd., deder na sta mislis? :neutral:

ma ima...samo ih je sve manje .imaj strpljenja...naci ces ih

Ne pričam ja o prijateljima, pričam o narodu ovako :) pitaj nekog sa kim nisi toliko bliska (dosadno ti je i izašla bi da prošetaš) hajde da prošetamo, lepo je vreme napolju... ta osoba koju si pitala odmah će da pomisli da ima nešto drugo po sredi, a ne sama šetnja kao šetnja :) o tome ja pričam :)

Ne pričam ja o prijateljima, pričam o narodu ovako :) pitaj nekog sa kim nisi toliko bliska (dosadno ti je i izašla bi da prošetaš) hajde da prošetamo, lepo je vreme napolju... ta osoba koju si pitala odmah će da pomisli da ima nešto drugo po sredi, a ne sama šetnja kao šetnja :) o tome ja pričam :)

Paranoja Cvorovic, lud narod, besparica ko ce kome da "uvali" i da koga vise kod kosija ogovara , to ti je to, nazalost, mentalitet nam je ziro.

Sa danjašnje vožnje :)
WP_20150412_13_29_18_Pro.jpg

- - - - - - - - - -

evo vidi malisu....on stavio samo smajli :mrgreen:

ja sam lenj samo na rečima :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back