HappyFuneral
Domaćin
- Poruka
- 4.545
A kad vec pominjete hranu... Ovo je treci dan da nisam nista od hrane stavio u usta i nista osim jedne kafe dnevno nisam pio...
Bas da vidim koliko mogu da izdrzim...
Bas da vidim koliko mogu da izdrzim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A kad vec pominjete hranu... Ovo je treci dan da nisam nista od hrane stavio u usta i nista osim jedne kafe dnevno nisam pio...
Bas da vidim koliko mogu da izdrzim...![]()
Cao Eva...
Danas nisam nesto u elementu....
A vi o hrani.....
...mislis dok ti ne pozli?
...ja stalno tako,i jos se mrdam...

Za sad mi nije nista... a kad mi pozli, malo cu i da jedem.
Nije da strajkujem gladju ili nesto slicno. Samo mi je dosadno pa se tako kao proveravm bez ikakvog razloga... Dok sam pusio, s vremena na vreme sam prestajao po dve nedelje da pusim, samo da bih kao video dal mogu...
Sada kada ne pusim i koristim samo hranu i vodu, ostaje mi jedino toga da se odreknem da bih proverio sebe... bez ikakvog razloga...![]()
Nije da strajkujem gladju ili nesto slicno. Samo mi je dosadno pa se tako kao proveravm bez ikakvog razloga... Dok sam pusio, s vremena na vreme sam prestajao po dve nedelje da pusim, samo da bih kao video dal mogu...
Sada kada ne pusim i koristim samo hranu i vodu, ostaje mi jedino toga da se odreknem da bih proverio sebe... bez ikakvog razloga...![]()
jesi li probao koliko dugo ne mozes bez vazduha....

jesi li probao koliko dugo ne mozes bez vazduha....
Ahahahaha jesam... bez vazduha znam koliko mogu da izdrzim, a bez hrane i vode jos nisam pokusao...

...sta ima kod tebe?Vanje
Ako mene pitas nema nista,monotonija....
Moracu ja da probam koliko mogu bez vazduha

....aj probamo s necim drugim....npr.koliko piva mozemo da popijemo![]()

...ma to onako....figurativno![]()

...zdravo ORL....

evosamo zdravo?
ja cu biti skrt na recima pa...evo
....