Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.444
Zar se koza ne odbacuje u nekoj zreloj dobi zajedno sa sarama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem..Zar se koza ne odbacuje u nekoj zreloj dobi zajedno sa sarama?
To možda kod zmija?Ne zameri, zezam se.Zar se koza ne odbacuje u nekoj zreloj dobi zajedno sa sarama?
I ja sam alergična na sunce. Foto alergija.Veoma, posebno u letnjim mesecima. Bežim od sunca ko đavo od krsta, inače ne ginu mi opekotine.
To možda kod zmija?Ne zameri, zezam se.
hahahahah, pa eto menja se...naravno da se zezam da se ne opustite...Veoma, posebno u letnjim mesecima. Bežim od sunca ko đavo od krsta, inače ne ginu mi opekotine.
To možda kod zmija?Ne zameri, zezam se.
Nisam ni ja niti planiram tako nešto. Znam da je moderno, ali mene to ne privlači.Jeste li tetovirani?
Ja nisam nemam ni jednu tetovažu na svom telu, tako da ne mogu da vam kažem
kako se tetovaža ponaša na mom telu.
E za ovo i ja koji volim tetovaže moram reći "No pasaran"
"ovako neshto mi se svidja"
"ovako neshto mi se svidja"
E pazi da ne upadneš u tu zamku povodljivosti (za trenutnim trendom).
Jedno vreme su bile "in" ženske tetovaže na donjem delu leđa, pa kasnije tribali oko bicepsa za frajere...i slično.
Ako neko hoće da se išara da pokaže da je in, zažaliće sigurno kad dođe drugačiji trend, onda se ide na prekrivanje stare tetovaže novom i većom i tako do sledećeg talasa šta je "in".
Ja imam tetovažu ali sam želeo da je imam od 6. razreda osnovne škole i samo sam čekao da imam svoj novac da to i uradim.
S'obzirom na mesto (zahvata zadnji deo vrata/ početak kičme) tu neće doći do nekih bitnih promena.