taste

Kad smo kod tasti, ja trenutno slusam diskusiju o stanju u siriji iraku iranu isis ameri i njihiv uticaj rusi i njihov uticaj, a evo i brace kineza u prici :rotf: puse i jedu sladoled i bistre politiku
Cici i ja smo resile da ih demonstrativno napustimo :lol:

uvrijedila si silno sve nas koji drzimo tako tastaturu i periodicno zaboravljamo dje ono podesavanje za srbski
Ja sam tražeći na laptopu podešavanja da ubacim i ćirilični font, nešto mi je trebao, otišla na pogrešnu stranu i prebacila da ceo windows bude ćirilični. :eek: Negde je bio ćirilični, negde na engleskom. Whf. Obarala sistem tih dana. Neka drugačija zla verzija windowsa.
Našla sam posle, ali da je neko gledao sa strane ne bih ostavila najbolji utisak. :lol:

na poslu moram cirilicu, ovde osisanu latinicu, lap top kod kuce ima francusku tastaturu, bog otac ne moze da se snadje. cesto zaboravljam gramaticka pravila, ali se diicm pismenoscu.
pusac sam.
bicu dobra tasta, samo ako se ne uda za nekog ko ne pije, ne duva ili je, ne da j boze, vegan. rasu i pol ne ebem dva posto.

u trudnoci sam jela kuvani kukuruz i, ako se neka od ispisnica seca, onaj sladoled sto se mutio Big mix se zvao. pritom, sladoled ne volim inace, ali ovo sam mutila i prozdirala kutlacom.

na poslu moram cirilicu, ovde osisanu latinicu, lap top kod kuce ima francusku tastaturu, bog otac ne moze da se snadje. cesto zaboravljam gramaticka pravila, ali se diicm pismenoscu.
pusac sam.
bicu dobra tasta, samo ako se ne uda za nekog ko ne pije, ne duva ili je, ne da j boze, vegan. rasu i pol ne ebem dva posto.

u trudnoci sam jela kuvani kukuruz i, ako se neka od ispisnica seca, onaj sladoled sto se mutio Big mix se zvao. pritom, sladoled ne volim inace, ali ovo sam mutila i prozdirala kutlacom.

hahaahha ja sam jela onaj frikomov koji se pakuje u kartonskim kutijma onako isflatan..zaboravila sma kako se zove
bila je zima, februar, imala sam napad nenormalne potrebe za sladoledom i jela sam dok ga na kraju nisam povratila :lol:
muke trudnica ko ce da shvati

hahaahha ja sam jela onaj frikomov koji se pakuje u kartonskim kutijma onako isflatan..zaboravila sma kako se zove
bila je zima, februar, imala sam napad nenormalne potrebe za sladoledom i jela sam dok ga na kraju nisam povratila :lol:
muke trudnica ko ce da shvati
ovaj je bio u nekoj zutoj kutiji, tetrapaku, konzistencije kao pavlaka za kuvanje, recimo..pa ga umutis i dobijes punu vanglu ebenog sladoleda.mozda smo isti jele?
ja sam bila trudna '99 :)

Je l ti to Burden na avataru?
sto li se taj covek obesi..
mislim, sto..glupo pitanje, nego mi nije delovao suicidno

ili je Cohen, ipak?

videla, videla, zanemari pitanje :)

Back