- Poruka
- 130.035
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si izlupao recke i nemaš više mesta na kundaku.Stići će mladi revolveraši.Sto dalje
Pogotovo ako od tebe bude 5-10 godina mlađi a 15 godina stariji od tvoje ćerke, izgrađen čovek sa karakterom i manirima.Savršene, čim taj bude sposoban da se izbori sa mojom ćerkom, meni će ulivati poštovanje
Pa ona nema neke dedi išjus ako me razumeš, da traži nekog čičuPogotovo ako od tebe bude 5-10 godina mlađi a 15 godina stariji od tvoje ćerke, izgrađen čovek sa karakterom i manirima.
Pih, nikad ne bih stavio opkladu na siguricu u ženskom ponašanju.Pa ona nema neke dedi išjus ako me razumeš, da traži nekog čiču
Sta si ti sad napisao?- Tema: Nezahvalne su ove teme gde se daje sud o drugima, najbolji je šaljivi pristup.Npr. forumašice koje podržavaju specifični altruizam koji ponekad upražnjava Čičkov svekar ne bi svaki za taštu poželjeo.
![]()
![]()
Da neki ljudi možda ne bi podržavali tašte koje bi činile usluge ko zna kome, a na vlastitu štetu.Sta si ti sad napisao?
I ja...Isto sam procitala „tejst“.![]()
I ja sam procitala kao "tejst"Inače ja sam na ovu temu ušla jer sam taste pročitala kao tejst iliti ukus pa reko daj da vidim o čemu se radi
Posle sam se razočarala što admin piše ošišano... Ovamo kao hakuješ pentagon a ne možeš tastaturu jеbeno da podesiš
Što ja tumačim kao lenjostZato što ljudi koji provode mnogo vremena za kompom obično koriste englesku kodnu qwerty tastaturu.