TASOS - u reči i slici

Dobro dosla Milenaidaki,na ovu divnu temu koja je posteno zasluzila svoj rejting, zato imas vremena natenane da procitas ovih 146 str i naci ces svoje "mesto za centralu"bez problema.Posebno mi je drago sto se sad opredeljujete za letovanje, hladne glave.
Zao mi je sto je Dasija ostavila takav utisak na vas i sto ste tako lose prosli.Ja sam bila krajem juna i ne bih je bas toliko ocrnila,a Tasos vec smatram svojom oazom.Ako te nesto interesuje,slobodno pitaj(mozes i na pp).Poz

HVALA SVIMA NA DOBRODOŠLICI!

Posebno želim da pozdravim Haseka, koji mi je svesrdno poslao post pun informacija o mestu Neos Marmaras na Halkidikiju kada sam se dvoumila između Krfa i ovog mesta. I tamo je rekao da je odlučio da leto 2007. godine provede na Tasosu.
Hasek, drago mi je da ste se lepo proveli.
Lep je i putopis i Hasekovo pisanje me je bacilo u razmišljanje: Taman kada sam odlučila da za odmor izaberem Potos, po njegovom opisu Limenas mu je nalepši za odsedanje.

Ima vremena, odlučićemo se. ;-)

PS Kada se jednom zaraziš putovanjima, nikada te ta "bolest" ne napušta!

Poslednja izmena od moderatora:
Ko ce docekati sledeci odmor i svu onu euforiju oko planiranja istog?!

Ima još dosta aaaaa :cry::-( ! Volim tu euforiju, koja me potpuno obuhvati i samo čačkam po internetu, čitam o destinacijama za letovanje , razmenjujem iskustva sa poznanicima... Teško je to kada ne znam gde da odem... Sada neću imati tih problema, pošto već rekoh odlučili smo se za Tasos. BOŽE ZDRAVLJA!!!!

Nemci kazu: jednom BMW - uvek BMW, a meni se cini da je Tasos BMW medju Grckim destinacijama. Kad saberem sve utiske, oduzmem i promesam, jednostavno ne vidim gde bih sledece leto osim na Tasos.

UUU pošto sam ja nova na ovom forumu i pošto tek treba sledeće leto prvi put da putujem na Tasos, interseujeme značenje tvog poređenja ovog ostrva sa BMV-om. Da li si obišao druga mesta, tačnije ostrva u Grčkoj pa kažeš da je Tasos BMW ili jednostavno ti se svidelo tamo i drugo te ne interesuje. :D

Bez imalo preterevinja, kada sam ja bila bilo je super toplo more, a rekord je postavila moja ćera - merili smo jednog dana, na Pahis plaži nije izašla iz vode celog dana (ili 7 sati, doduše izašla je dva puta da pojede sendvič):lol:
Inače, već su izašle agencijama sa apartmanima koje će držati na Tasosu 2008. - ali još uvek bez cena, kažu na svojim prezentacijama i cene će biti postavljene tokom decembra, nadam se da neće biti veće u odnosu na ovogodišnje, mada ako čitaju ovaj forum:wink:

Neko je rekao Pahis...

dscn1048xb4.jpg

UUU pošto sam ja nova na ovom forumu i pošto tek treba sledeće leto prvi put da putujem na Tasos, interseujeme značenje tvog poređenja ovog ostrva sa BMV-om. Da li si obišao druga mesta, tačnije ostrva u Grčkoj pa kažeš da je Tasos BMW ili jednostavno ti se svidelo tamo i drugo te ne interesuje. :D

Bio sam u dosta grckih destinacija, i na nekoliko ostrva, da ne nabrajam sad... cak sam bio na jednom gde trajekt uplovljava samo petkom i donosi namirnice... Nesto sam cuo od drugih pa zato tako kazem, na vecini ostrva trcis, trcis pa naletis na drvo... ma kakvo drvo - zbun... Sednes u kafanu, klopas i bankrotiras. Lezis na plazi a pored glave ti necije dlakavo dupe... Tasos volim sto je prelep, ima solidnu vegetaciju, nije skupo, lepe plaze bez guzve... sta ti vise treba za odmor. Znaci pravi porodicni odmor i kraj. Vidimo se sledeceg leta dole...

Back