ljupče:Da li si prošao pored "vile" Blue Sky? Ima li tamo uopšte nekog i u kom delu Skala Potamia-e je smeštena?
Mislim da se Blue Sky nalazi uz glavni put negde na pocetku Skala Potamie kad se ide iz pravca Limenarije i Potosa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljupče:Da li si prošao pored "vile" Blue Sky? Ima li tamo uopšte nekog i u kom delu Skala Potamia-e je smeštena?
Idi na adresu www.gothassos.ws, imaš i cene i raspored. Lep provod!dacha_bg:Da li neko zna, kada krece prvi jutarnji trajekt iz Keramotija za Tasos ili rade 24h?

Da li je neko odlazio u Lidl u Hrisopouliju? Bliže je Keramotoju, pa mi se čini kao dobar potez za svraćanje pre trajekta.
mirarbi:Mi smo svracali u povratku. Malo je veci od onog u Asprovalti. Asortiman je isti. Cene su bile nize nego u Asprovalti, da li zbog toga sto se radi o vecem objektu ili zbog razmaka od 15 dana, ne znam. Radno vreme je od 8h do 20h svakog dana, bez obzira na dvokratno radno vreme ostalih prodavnica u Grckoj. Pored puta je kojim se stize iz pravca Kavale ka Keramotiju, sa leve strane. Pripremite sitno 1 Euro za kolica, koji naravno po obavljenoj kupovini uzimate nazad.
http://www.gnto.gr/pages.php?pageID=805&langID=2Đurđica:gde na netu da nađem autokartu grčke i makedonije?
http://www.alpha-omegaonline.com/map_greece.htmĐurđica:hvala, ovu mogu skinuti, treba mi jos grcke....
dacha_bg:Da li neko zna, kada krece prvi jutarnji trajekt iz Keramotija za Tasos ili rade 24h?
Ovako: kada se budeš vraćao sa Tasosa, (07-088)09 je Vinski bal u Vlasotincu + roštiljijada u Leskovcu, šta ćeš bolje od toga! a imaju garant i čorbice!GSM doctor:Da li ima na Tasosu po tavernama dimljena vesalica?

mirarbi:Medjutim, to skretanje iz Soluna ka Evzoniju i Skoplju je stvarno kasno obelezeno i znak sa desne strane puta, na samom skretanju, vidite tek kad ga prodjete.[/B] Mi smo ga na svu srecu videli i prosli za samo nekih desetak metara, te smo se vratili u rikverc i skrenuli. U suprotnom bismo otisli pravo ka centru Soluna i ko zna kada i kako dobili priliku da se vratimo na pravi put.
E, i mi smo se na tom skretanju vracali, znaci nismo jedini. Nadali smo se da ce ispred nas biti neko sa srpskim ili makedonskim tablicama pa da ga samo pratimo ali nikog! Kada smo zavrsili sva ta skretanja i znali da smo na pravom putu za granicu, odjednom se pojavilo bar desetak kola sa nasim tablicama. Gde si svi ti ljudi bili? - ni sada mi nije jasno.
Ako se odlucis za tu varijantu doktore slobodno pitaj za savet gde da pojedes dobru corbicu,dobru dimljenu i naravno koje vino da trazis ! !ljupče:Ovako: kada se budeš vraćao sa Tasosa, (08-09).09. je Vinski bal u Vlasotincu + roštiljijada u Leskovcu, šta ćeš bolje od toga! a imaju garant i čorbice!![]()
dacha_bg:Da li se karte za trajekt kupuju na trajektu ili na nekoj blagajni pre ?