Minculina
Početnik
- Poruka
- 27
anna123, samo da te podsetim, nesto o Iliosu.... :???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nssimba:Mi idemo sad u avgustu ali neidemo kolima pa me zanima kakve su plaze u Limenasu. Cini mi se da nam je bliza Tarzanas plaza jer imamo nekih 500-600 m do centra grada od vile pa ako mozes da mi kazes kakva je Tarzanas plaza i jel velika guzva na njoj.
Nema na cemu. Ako te zanima nesto posebno pitaj.žebi:Hvala Shoken, potrazicemo tu piceriju na A.
Tarzanas je na izlazu iz Limenasa,prema Prinosu a Vurnelis je na putu ka Tarzanasu.MUN68:Vornelis i Tarzanas plaže ????
Ljudi gde su te plaze ?
Koliko si platila rent-a-car i koji auto?cheery:Da ima jedno 500-600m od Vournelisa do Tarzanasa. Mada po meni Vournelis bas bezveze-minijaturna je dok Tarzanas i nije tako losa plaza...Mada kakvih ima...Prosle godine smo se tu najvise kupali jer nismo imali kola,ali smo zato ove godine iznajmili auto na 7 dana i nismo obilazili ove plaze
Matiza smo iznajmili za 160e-speedy rent a carshoken:Koliko si platila rent-a-car i koji auto?
ljupče:
vesnabg:.... Kakvo nam je bilo letovanje odlučite sami ali nikako nemojte ići u vilu Eden.
žebi:Znam da ste vec pisali o trajektima, cenama, terminima polaska... ali ja to sada ne mogu da nadjem, a malo me mrzi da prelistavam sve straneZato molim vas ponovite, za ponavljace, koliko kosta trajekt od Keramotija do Limenasa (kola i tri osobe) i da li mozda neko zna termine polazaka.