TASOS - u reči i slici

Možete li mi reći gde (u koje mesto) da odem a da ne bude gužva (pusto bi bilo idealno:rumenko:) i koko košta trajekt da prevezem auto na tasos. tenkju :hvala:

Нас је трајект коштао 28 евра, са нас четворо, а ауто са 7 седишта, мислим да гледају дужину аута. :)
А мирно место -Пефкари, ја га обожавам!
Нека се јави још неко ко има бољи предлог, мој би предлог увек био Пефкари...

Нас је трајект коштао 28 евра, са нас четворо, а ауто са 7 седишта, мислим да гледају дужину аута. :)
А мирно место -Пефкари, ја га обожавам!
Нека се јави још неко ко има бољи предлог, мој би предлог увек био Пефкари...

;).....

Tu medjunarodnu vozačku dozvolu niko nikom nikad nije tražio.Pretprošle godine u Haniotiju ja iznajmio Fiat Ciecento na 5 dana i to ne traže uopšte klasično vaćarenje Auto moto saveza, jer njih kad pitaš jel treba oni ti kažu obavezno uzmu ti 2000 za ništa a malo li je na ovu oluju.Svaki dokument koji ti ne izda policija Pasoš, lična karta, vozačka, saobraćajna ja NE važeći, pazi Auto moto savez izdaje vozačke dozvole, glupost pa ja ne poznajem nikog da mu je u Grčkoj to neko tražio a poznajem kamaru njih koji su to izvadili pre 3 godine pa sad kao istekla pa mora da izvadi novu a kad ga pitaš pa jel ti tražio to neko on kaže ma jok, uhhh što se iznervira......:dash:

Poslednja izmena:
Tu medjunarodnu vozačku dozvolu niko nikom nikad nije tražio.Pretprošle godine u Haniotiju ja iznajmio Fiat Ciecento na 5 dana i to ne traže uopšte klasično vaćarenje Auto moto saveza, jer njih kad pitaš jel treba oni ti kažu obavezno uzmu ti 2000 za ništa a malo li je na ovu oluju.Svaki dokument koji ti ne izda policija Pasoš, lična karta, vozačka, saobraćajna ja NE važeći, pazi Auto moto savez izdaje vozačke dozvole, glupost pa ja ne poznajem nikog da mu je u Grčkoj to neko tražio a poznajem kamaru njih koji su to izvadili pre 3 godine pa sad kao istekla pa mora da izvadi novu a kad ga pitaš pa jel ti tražio to neko on kaže ma jok, uhhh što se iznervira......:dash:

Potpisujem :D

Proputovala sam skoro celu Evropu autom u poslednjih nekoliko godina...i nikad mi niko nije trazio medjunarodnu dozvolu,kao ni medjunarodno ovlascenje,a auto mi se vodi na firmu...:)

Ni meni nikad nije niko trazio ni dozvolu ni zeleni karton! I ove godine su pricali to je samo za budale. Ali ja da ne bih bio ko u sezoni lova izvadim. Na makedonskoj granici me je pitao za zeleni, a na grckoj i za zeleni i za medjunarodnu. Dalje. Cim sam preso u Grcku odmah patrola i traze samo medjunarodnu. Zatim da baksuz bude najveci, cim sam siso sa trajekta u Limenas, udario me jedan rumun otpozadi. Milicija prvo sto je trazila je medjunarodne dozvole i zelene kartone. Ja sam dobio neki zapisnik da mi je kao ostecen branik i ...da ne davim, ali znam da nisam imao medjunarodnu, platio bi kaznu na tri mesta samo do tog rumuna.

Posle me celo letovanje niko nije ni pogledao, niti sam ja video policiju.

Ni ja nisam hteo da vadim ni medjunarodnu ni zeleni, ali mi je jedan tako reko "izvadi ides na odmor, a ne da se traumiras kad ih vidis"".

U svim ovim malerima cak sam i dobro proso. Sad vi razmislite sami.

Potpisujem :D

Proputovala sam skoro celu Evropu autom u poslednjih nekoliko godina...i nikad mi niko nije trazio medjunarodnu dozvolu,kao ni medjunarodno ovlascenje,a auto mi se vodi na firmu...:)

Evo sta ja potpisujem
Ja sam u najgore vreme....90-tih.....iso u inostranstvo stotinak puta.....i nikad me nista nije pitao, ali su mi samo jednom u Budimpesti trazili svasta nesto...i ne da sam se naplacao kazni, nego sam iso i u ambasadu da mi izdaju neku potvrdu...(ne secam se detalja, koji su to dokumenti bili.....to je bilo ludo vreme ....nije me ni interesovalo) .....................sad vi razmislite

Имам другара који је по Србији 20 година возио ладно, а никад није положио возачки! Али, није поента у томе. Поента је, ваљда, кад кренеш на пут, да треба да будеш сигуран да ти се у страној земљи неће десити нешто што би те довело у проблем.

Cak sam iso u inostranstvo sa neregistrovanim kolima, ali nikad ne znas kad ce da te nagaze

Ti si prvi od koga cujem da je tako nadrljao...:(
Elem,pretprosle godine sam sa porodicom putovala po Evropi i tako dodjosmo do svajcarske granice...posto oni nisu u Sengenu,trazili su nam sve sto moze da se trazi od papira.
Moj suprug je na ruci imao neki veliki sat koji se panduru dopao i tako,dok sam ja kupovala vinjetu i slatkise :rumenka: oni pocnu da pricaju, (nije bilo nikog iza nas,a panduru izgleda bilo dosadno)....krenuli od sata a zavrsili sa onim sta treba,sta se sme,sta se ne sme...
Moj suprug ga je usput pitao i za tu medjunarodnu dozvolu(bila je sezona godisnjih odmora a nasi prijateli panicari bas dan dva pre toga pominjali i on se setio)
Ukratko,pandur nije znao ni da postoji takva vrsta dozvole...:lol:

Имам другара који је по Србији 20 година возио ладно, а никад није положио возачки! Али, није поента у томе. Поента је, ваљда, кад кренеш на пут, да треба да будеш сигуран да ти се у страној земљи неће десити нешто што би те довело у проблем.

:hahaha:....pa onda mora da je vozio !? Pa ga nisu uhvatili.
I svasta moze da se desi u stranoj zemlji . Nikada ne znas sta ce se desiti. :D :think:

Back