TASOS - u reči i slici

Stigoh i ja, nazalost :sad2:
Stvarno sam se naodmarala. Bila sam u Pahisu i mogu reci da sa samim smestajem nisam bas zadovoljna. Nije bas najcistiji, kao dodju one spremacice mlatnu malo dzogerom po podu i to je to. Sam apartman klasika kreveti, ormar, ormaric sa ogledalom i frizider. Kupatilo iz osamdesetih :confused:. Kazu da se preko 20 godina nista nije radilo na hotelu :eek:. Ali zato na plazi otpadanje pod debelim hladom, spavala sam kao mala beba. Klopa, tacnije vecera, u hotelu je venomenalna, lepo je Hasek jednom rekao "baba kuva ko za unucice" :klap:
Jedan dan smo obisli celo ostrvo zaustavili se na par plazica. Alaiki veliko razocarenje covek na coveku :dash:. Paradizo stali, krenuli dole, napravili par koraka, odustali...svaka cast onome ko po onoj prasini silazi dole, ja vala ne.Prijatno me iznenadih Golden Beach ocekivala sam vasar na njemu medjutim ima mesta gde mozes i da odspavas :cool:
Sve u svemu ja sam mozak odmorila i mogla bih jos, mojima je vec 10-ti dan bio puna kapa i meni obicno bude ali ovaj put nije sto valjda nesto govori.

Kako kome, meni je paradizo najlepsa plaza, a i lepo odem kolima do dole, nema potreba da sibcim peske sa glavnog puta!!!!!!!!!!

Stigoh i ja, nazalost :sad2:
Stvarno sam se naodmarala. Bila sam u Pahisu i mogu reci da sa samim smestajem nisam bas zadovoljna. Nije bas najcistiji, kao dodju one spremacice mlatnu malo dzogerom po podu i to je to. Sam apartman klasika kreveti, ormar, ormaric sa ogledalom i frizider. Kupatilo iz osamdesetih :confused:. Kazu da se preko 20 godina nista nije radilo na hotelu :eek:. Ali zato na plazi otpadanje pod debelim hladom, spavala sam kao mala beba. Klopa, tacnije vecera, u hotelu je venomenalna, lepo je Hasek jednom rekao "baba kuva ko za unucice" :klap:
Jedan dan smo obisli celo ostrvo zaustavili se na par plazica. Alaiki veliko razocarenje covek na coveku :dash:. Paradizo stali, krenuli dole, napravili par koraka, odustali...svaka cast onome ko po onoj prasini silazi dole, ja vala ne.
Prijatno me iznenadih Golden Beach ocekivala sam vasar na njemu medjutim ima mesta gde mozes i da odspavas :cool:
Sve u svemu ja sam mozak odmorila i mogla bih jos, mojima je vec 10-ti dan bio puna kapa i meni obicno bude ali ovaj put nije sto valjda nesto govori.

Ako ti je Aliki plaza razocarenje .... onda ili nisi bila tamo ili imas poremecenu percepciju za lepotu :dontunderstand:

Ako ti je Aliki plaza razocarenje .... onda ili nisi bila tamo ili imas poremecenu percepciju za lepotu :dontunderstand:

А зашто?
Ни мени се Алики уопште није допала, а знам још доста људи којима се није свидела.
Укуси су различити, није лепо да се овако постављаш, само зато што неко мисли другачије.

А зашто?
Ни мени се Алики уопште није допала, а знам још доста људи којима се није свидела.
Укуси су различити, није лепо да се овако постављаш, само зато што неко мисли другачије.

Ni meni Aliki kao plaža nije ništa posebno. Zanimljivo je arheološko nalazište i taj deo Alikija, za šetnju i klopa u Beautiful Alice nije loša, ali ništa spektakularno... Ali plaža je baš bzvz, nothing special

Nikome od nas se nije svidela Aliki plaza zbog toga sto je bila PRETRPANA, bukvalno su lezali jedni na drugima:D
Po meni, za moj ukus ubedljivo najlepsa plaza koja me je ocarala je definitivno Glifoneri... spominjana vec ranije na forumu... I moji saputnici su bili ocarani, morali smo da dolazimo nekoliko puta koliko nam se svima svidela i ako smo imali malo vise voznje do nje :) Plaza je mala, ali voda je prelepa, cista, plicak dugacak:worth: Iznad plaze je mali restoran i nema nista drugo. Covek svako jutro dolazi da ocisti plazu, i dodatni plus su besplatne lezaljke (koje mi nisu nesto znacile jer mi je drazi moj peskiric ali mnogima je znacilo;) ) I jos jedan veliki plus - nema jezeva, sa kojima sam imala bliski susret na nekoliko plaza, kao i na toliko hvaljenom Pachisu. Tako da moja topla preporuka je definitivno Glifoneri:super:

haha ala smo te napali... Zaista, svaka plaza je vise manje ista.. pesak i more. Sad, Aliki podseca na plazu Trsteno pored Budve, a ona podseca na Adu ciganliju (sto se tice guzve). Ni meni to nije nimalo interesantno (iako imam 20god), glava na glavu, peskir na peskir, katastrofa.
e sad, poremecena percepcija za lepotu - lepota je relativna. Sta je tebi tamo toliko lepo i posebno :think:, ajde nam objasni u svoju odbranu? :roll:

Recimo nama se Glifoneri uopste nije dopala!Bukvalno smo se spustili do dole i bez zadrzavanja se vratili nazad u kola!
Sto se Alikija tice,posebna je sa svom svojom okolinom,iskopinama mermera i arheoloskim nalazistima,na samoj plazi ima guzve ali kad uzmete lezaljke sve se to lakse podnese.Nama se svidela i vetrovita uvala na kojoj je samo jedna kantinica i besplatne lezaljke,guzve nema..

Pokusacu da se ne izrazavam kao ti, pa cu ti jednostavno reci da nisam rekla da je plaza ruzna vec da je razocarenje i da je covek na coveku. Bas naprotiv voda je prelepa narocito boja. Medjutim ja sam otisla na odmor a pod tim ne podrazumevam da su mi necije noge tik iznad glave :roll:

Kako kome, meni je paradizo najlepsa plaza, a i lepo odem kolima do dole, nema potreba da sibcim peske sa glavnog puta!!!!!!!!!!

Mozda i jeste najlepsa ne kazem ja :neutral:
Razmisljali i mi da se spustimo kolima ali bas kad smo tu stajali i neckali se naisla tri auta odole prvi zakocio da bi sacekao da se ukljuci na glavni put, onda i ona druga dva, pa kad su poceli da krecu pod rucnom pa se ona prasina podigla, pa se onaj treci ugasio, pa dve kurpulentne bakice izasle iz auta da poguraju kola :dash:
:think: gledamo mi to sve tako i odustadosmo bice valjda druge prilike

Mozda i jeste najlepsa ne kazem ja :neutral:
Razmisljali i mi da se spustimo kolima ali bas kad smo tu stajali i neckali se naisla tri auta odole prvi zakocio da bi sacekao da se ukljuci na glavni put, onda i ona druga dva, pa kad su poceli da krecu pod rucnom pa se ona prasina podigla, pa se onaj treci ugasio, pa dve kurpulentne bakice izasle iz auta da poguraju kola :dash:
:think: gledamo mi to sve tako i odustadosmo bice valjda druge prilike

Ma moj dragi je profesionalac u voznji :p
kad sam sa njim znam da moze da gura samo on, a ja da soferiram :zcepanje:
Salim se.
Ali plaza mi je bas ok, jedino je guzva, pa ima malo propustanja i vracanja u rikverc dok se ne spustis....

aliki.jpg
[/IMG]
aliki2q.jpg

Poslednja izmena:

Back