27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Занимљива прича о гужви на плажама на Тасосу.
У Пефкарију, Лименарији, Потосу, на плажи Металиа..уопште није било гужви до средине јула.
За даље не знам.
Neki su već komentarisali, ali hajde da i ja dodam: Ovo što si napisala u vezi gužve i Grka vredi isključivo za avgust. Za mene, juli i septembar su najlepši za boravak na Tasosu, svaki na svoj način. Tada nema gužve jer gotovo da nema Grka.Inace, Tasos je zaista lepo ostrvo ali je prepuno turista (kao npr mi).. Previse je guzve, plaze nisu toliko velike da bi primile toliko posetilaca. Govorim o pescanim plazama, lakim za ulaz u vodu. Ima dosta uvaliCA koje su lepe, ali morate malo da se pomucite oko ulaza.. idealno bi bilo da se umesto kola tamo iznajmi brodic... Dakle, bukvalno ljudi preko ljudi, poplocane plaze lezaljkama.. To, cini mi se, niko nije spomenuo.. Pored Halkidikija, ovo je najlaksa destinacija za odlazak kolima, pa se zaista to vrlo dobro i oseti kada ste tamo. Ima najvise Grka sa kopna. Do pustijih plaza, kao do ove sto sam okacila fotke iznad, posle SM, mora da vam neko da objasnjenje kako se dolazi seoskim putem, i sve je tako nekako - neces sam naci ako ti neko ne kaz,e (za iole bolje stvari, ili ako ne dangubis tako sto ces provaljivati sam puteve ka moru)..
Podseca na Budvu u sred sezone.