Jumbo66
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Naravno, ne treba da se jurca, ali ni autoputem da se ide 120. Razlika u odnosu na nasa putovanja se napravila zbog toga sto si cekao na granicama 2h, a ja na svakoj po 10min, tj, ukupno 20 minuta. Eto vec vise od 1.5h. Takodje, ni na naplatnim rampama, ni na pumpi, mi nisu bile guzve, tako da je za sve navedeno dosta 15min.
Ostajem pri tome da se, uz srecu na granicama, i normalnu voznju, sa pauzom, moze stici do Tasosa za 11h, i to bez velike jurnjave.
E tu se slazemo da se do Tasosa bez velike jurnjave, uz srecu na granicama i sa jednom pauzom moze stici za 11 sati, ali to moze nije isto onome sto se najcesce desava. I zato kazem da ko krece na Tasos prvi put treba da ukalkulise vreme putovanja od 12-14 sati posto se najcesce desava da se na obe granice zajedno provede 1-3 sata.
Recimo prosle godine na SRB/MKD granici 15 min, a MKD/GRE nepun sat, a ove godine SRB/MKD vise od 1,5 sat, a na MKD/GRE nesto vise od pola sata.
U sustini cela rasparava je pocela od posta bglaptopsa koji pocinje sa
"Da i ja malo pomognem. Prvo, do Tasosa ne treba vise od 10h voznje"
i neko ko procita ovo ce prilicno lose ukalkulisati vreme polaska. Inace za taj 1 sat razlike izmedju 10 i 11 sati moras da divljas po putu.