stigoh pre sat vremena sa tasosa i ne mogu da procitam ovoliko postova za samo 15 dana????
putnice, mi se kanda nismo vidli u tini, ja sam dosao tamo oko 12h a vi ste vec bili zbrisali kolima???? inace, uboli smo najmanji apartman tamo, malo samo bili razocarani apartmanom za te pare, ali nas je to proslo za par dana (uz extra trosak kupovine casa, viljusaka i nozeva, i tanjira u prodavnici, jer od svega toga su nam dali po jedan komad na nas troje). Nismo dobili ni pepeljaru, ni dzezvu, ali sva sreca da sam ostavio cigarete po dolasku na ostrvo ( sad se hvalim) tako da mi to nije ni falilo. I moram da se pozalim na to da smo svetlo u kupatilu dobili tek posle 10dana i posle mojih 5-6 zalbi. Malo sam sad umoran pa nemnogu puno ni da razmisljam, sve je onako kako si ti napisala, vila je dobra ( ne i odlicna), meni se svidjaju velike terase, i moram da stanem u odbranu onog Tishme iz beograda, naseg tj perlinog predstavnika, lik je stvarno ok, to sto nije mogao vama da udovolji moras da ga razumes, ima mnogo vila po ostrvu i nemoze da sve postigne pogotovo ne da docekuje sve nas sa kolima koji dolazimo kad ko hoce po svom planu. mi smo dosli oko podneva i zalutali u limenariji, stanem ja na taxi stajaliste i zovem tog tishmu, a on sedi u kostisu ( slucajnost, od celog tasosa on je bio na samo pet metara od naseg auta).
Ono sto sam primetio u postovima nekoliko forumasa, a sto meni licno nema veze sa logikom je kako mozete tvrditi da je tripiti dobra plaza??? kad je gledas spolja deluje ok, ali ono kamenje na ulasku je odvratno, mosh noge izlomiti ( za decu je uzas), a ako hoces da plivas dole je sve ono kamenje i sve je crno i stalno imam utisak da ce neka morska neman iskociti i progutati me. onaj mali pescani deo je prepun smeca kojekakvog koji pliva po vodi jer je cosak pa se prljavstina tamo nabija.
cujemo se ovih dana.....