Tarot dnevnik

Ja sam izvukla kartu As Pentakla.

Ima li ovde nekoga ko se razume u ove karte da mi pojasni nesto? Izvlacila sam onaj keltski krst za pitanje da li neka osoba oseca nesto prema meni, pa sad pokusavam da protumacim.

1. Da li karta Mesec u ishodu znaci da je odgovor negativan tj. da ne oseca nista?
2. Gde sam ja, a gde ta druga osoba? Negde sam nasla da je jedna devojka napisala kako samu osobu gleda na 1. i 8. poziciji. Ali nisam shvatila koju osobu? Da li ovu koja pita ili onu za koju se pita? Meni je na 1. Zvezda, a na 8. Djavo. Jesam li to ja djavo ispala?:eek: Ili on? Mada, ako sam dobro shvatila, Zvezda nije losa karta. Kako je onda ista osoba i zvezda i djavo?:dontunderstand:

Aha..hvala puno. Sad sam nasla da se pozicija 7. odnosi na osobu koja postavlja pitanje (tu mi je sunce, dobro je, samo kad nije djavo:lol:), a da je 8. spoljni uticaj, tj. okruzenje osobe koja pita. Da li to onda znaci da imam nekog neprijatelja u okruzenju? Brine me taj djavo. Mada kakve veze ima okruzenje sa pitanjem da li neka osoba oseca nesto prema meni? Da li se ta pozicija 8. uvek odnosi na okruzenje? Na drugom mestu sam procitala da je pozicija 8. ono kako nas drugi vide.:eek: Izgleda da kako god okrenem, ja ispadam djavo.:confused: Eto samo to jos da pitam.

Екстрањера, ако хоћеш да ти бацим карте ( али само до три! почетник сам ) слободно се јави на пп. Радио сам то и другим форумашима.

Aha..hvala puno. Sad sam nasla da se pozicija 7. odnosi na osobu koja postavlja pitanje (tu mi je sunce, dobro je, samo kad nije djavo:lol:), a da je 8. spoljni uticaj, tj. okruzenje osobe koja pita. Da li to onda znaci da imam nekog neprijatelja u okruzenju? Brine me taj djavo. Mada kakve veze ima okruzenje sa pitanjem da li neka osoba oseca nesto prema meni? Da li se ta pozicija 8. uvek odnosi na okruzenje? Na drugom mestu sam procitala da je pozicija 8. ono kako nas drugi vide.:eek: Izgleda da kako god okrenem, ja ispadam djavo.:confused: Eto samo to jos da pitam.

Nije, pozicija 8 su spoljne okolnosti, okruzenje u sirem smislu, nisu nuzno ljudi osim ako nisu karte suda(karte sa osobama-kraljicama, kraljevima, vitezovima itd.)
Dakle sve ono sto ne zavisi od tebe a otezava ili olaksava situaciju za koju pitas.
Djavo mora da se tumaci sa ostalim kartama.
Nisi Djavo, pozicija 8. nisi ti.
A i to nije bukvalno Djavo, ne plasi se bzv.

Zanimljivo

MBTI-Court-Cards-sm.jpg

Nije, pozicija 8 su spoljne okolnosti, okruzenje u sirem smislu, nisu nuzno ljudi osim ako nisu karte suda(karte sa osobama-kraljicama, kraljevima, vitezovima itd.)
Dakle sve ono sto ne zavisi od tebe a otezava ili olaksava situaciju za koju pitas.
Djavo mora da se tumaci sa ostalim kartama.
Nisi Djavo, pozicija 8. nisi ti.
A i to nije bukvalno Djavo, ne plasi se bzv.

Ok. Hvala.

Truman, vazi. Hvala.

Ja ne verujem tim psiho testovima niti su mi posebno zanimljivi, a ovo mi je učvrstilo uverenje
Eto ispadoh Debatinik
ENTP
NIKAKVE VEZE SA MNOM NEMA,ovo što sam pročitala:rotf:
Još ja mrzim debate:zcepanje:

a niti ličim na Viteza Mačeva, ni na Đavolovog advokata

- - - - - - - - - -

To su ti New Age frankeštajni

Back