Tarja vs. ...what!?Nightwish....

Tarja vs. ..what!?Nightwish

• Tarja

glasova: 40 75,5%
  • "Oni"

glasova: 13 24,5%

• Ukupno glasova
    53
  • Anketa je zatvorena .
Ja glasam za "Legende" i onog njihovog operskog pevaca. Bolji je on proplali operski pevac od te propale operske pevacice koju je cak i raspad od benda kakav je Nightwish najurio. I Legende su bolji bend od Nightwisha.

Ne, ne salim se.

:shock::shock::shock:

molim te reci da se salis inace ti fali jedna daska u glavi :lol:
Za tog tvog srpskog propaliteta cak ni vecina srba nije cula i kao sto si i sam rekao da je propali operski pevac, dok je Tarja postovana sirom sveta i ima na milione fanova zahvaljujuci svom zlatnom glasu i naravno lepoti :lol:

To sto ima "milione fanova" nije nikakav argument. Ima James Blunt vise fanova pa peva bljuzge glasom od kojeg i ozvucena pistljaka za kerove blagoumilnije deluje na nervni sistem zdrave osobe (milioni fanova excluded).

Nightwish bi zapravo bio dobar za pustanje deci pre spavanja (samo audio, nikako slika!) da ona zenturaca ne krestulji onako iritantno...

Dobar je ovaj novi nightwish, ali nije isto bez Tarje. Oni su po tome i bili posebni, a nisam nesto slusao nove pesme nightwish-a, ali ovu novu nisam cuo kako peva operski... Ipak je to njihovo svojstvo...

Nemojmo se zavaravati nikad oni nisu bili dobar bend. Ni sa onom ku-ckom ni sa ovom ku-ckom. Mada sada barem imaju pevacicu a ne kravu koja muce i nepravilno izgovara reci.
Evo jedan sjajan video Nightwish-a iz kojeg se vidi na sta sam mislio :lol: :lol: :lol:

Back