Tarantule

to je jako kul :D gde drzis te lateralise?? :P msm kako ih uzgajas ?
sta mislis o narandzasto-crnoj Brachypelmama ? i koliko ona kosta? :PP

Svu zivu hranu koju dobijes drzis u nekoj plasticnoj kutiji sa glatkim stranicama da ne bi izlazile, lateralisima moras ubaciti one kartone od jaja, da bi se krile po tome...a uzjagam ih tako sto im dajem voce, povrce, mekinje i hranu za pse ili macke... :P

Verovatno mislis na Brachypelmu boehmei? Sve T iz roda brachypelma su prelepe, mozes i neku od njih prvu uzeti, ali su malo teze za pocetnika...mada, uvek uzimaj T koja ti se najvise svidja...

Evo ti nesto o njoj: Ona je terastrijalna vrsta(znaci zivi na zemlji, nema potrebe da joj ubacujes grane i sl. u terarijum), raste do 15 cm, temperatura joj mora biti oko 24-26˚ C, vlaznost oko 65-70%, pomalo su agresivne(nervozne)...ako te jos nesto zaniam samo pitaj... :P

P.S. Mislim da sa 2-3 presvlacenja i 1,5cm ona kosta oko 9 eur...

Mene isto interesuje Whiteknee... Ali se mucim da nadjem velicine bar 5,6 cm.. Naravno spreman sam da platim vise :D Tako da , ako znate nekog MOLIM vas dajte mi bilo kakav kontakt..

Pretpostavljam da je Whiteknee zapravo Acanthoscuria geniculata, lako ju je naci, a i nisu skupe... :p

Ako si blizu Novog Sada onda pitaj ovog lika :arrow: momcilo@nsexotics.net - on ima 99%...ako si blizu Beograda onda pitaj ovog lika :arrow: mob. "064 869 2503" - email reptilshopbeograd@live.com ...

Javi kako si prosao i srecno... :ok:

E frende, de mi reci jel taj momak iz Novog Sada ima možda Haplopelma Lividum, moj brat ga je imao dok smo bili klinci, pa bih ga htjeo opet. Znam da je zahtjevan pauk al iskreno najlijepši mi je i kod mnogih izaziva divljenej.
I ako znaš možda koja bi cijena bila kod njega. Ja sam u HR u Vukovaru i do Novog Sada imam samo 20 minuta. Nadam se da nebi imao problema na granici zbog toga.

Back