Тапшање или негодовање?!

Да ли су грађани Србије меру "Полицијског часа" дочекали

• Аплаузом

glasova: 5 45,5%
  • Негодовањем

glasova: 6 54,5%

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Poruka
20.104
Вечерас је у 20часова ступила на снагу једна од мера владе Србије. Сви знамо која је мера у питању, да сада не понављам, али има нешто што бих прокоментарисала.

Испратих многе медије до сада и у свима, ама баш свима, прочитах, чух да је ова владина мера дочекана "АПЛАУЗОМ" са многих тераса, прозора, из скоро свих делова Србије. Неколико пута сам пуштала и видео снимке да бих чула то о чему медији говоре.
Нећу постављати неке видео снимке, да не бих наводила на коментаре, то можете ви, ако имате било који снимак, па да проценимо да ли се Београдским насељима и у осталим деловима Србије чуо само аплауз. :think:

"Аплауз лекарима"
и сама кажем, ДА, али ја лепо својим ушима чух и неке "друге звукове", а који су надјачали аплауз.
А ви:?::ceka:

Што се тиче мене, лично сам ускраћена сваковечерњих шетњи и трчања поред реке, па сам сада "ко лав у кавезу", али Боже мој, преживесмо и оно НАТО бомбардовање, преживећемо и ово. Што јес` јес`, тада сам имала слободу кретања, па да ли ћу ићи право у сусрет некој бомби, могла сам сама да одлучим. Овде, у овом случају, неко је то уместо мене одлучио и то ми се ич не допада:mmmm:. МОГЛО је то боље, организованије и много, много успешније да се одради, а овако, ово ми почиње да личи на једно предХАОСНО стање!!

Вечерас је у 20часова ступила на снагу једна од мера владе Србије. Сви знамо која је мера у питању, да сада не понављам, али има нешто што бих прокоментарисала.

Испратих многе медије до сада и у свима, ама баш свима, прочитах, чух да је ова владина мера дочекана "АПЛАУЗОМ" са многих тераса, прозора, из скоро свих делова Србије. Неколико пута сам пуштала и видео снимке да бих чула то о чему медији говоре.
Нећу постављати неке видео снимке, да не бих наводила на коментаре, то можете ви, ако имате било који снимак, па да проценимо да ли се Београдским насељима и у осталим деловима Србије чуо само аплауз. :think:

"Аплауз лекарима"
и сама кажем, ДА, али ја лепо својим ушима чух и неке "друге звукове", а који су надјачали аплауз.

Што се тиче мене, лично сам ускраћена сваковечерњих шетњи и трчања поред реке, па сам сада "ко лав у кавезу", али Боже мој, преживесмо и оно НАТО бомбардовање, преживећемо и ово. Што јес` јес`, тада сам имала слободу кретања, па да ли ћу ићи право у сусрет некој бомби, могла сам сама да одлучим. Овде, у овом случају, неко је то уместо мене одлучио и то ми се ич не допада:mmmm:. МОГЛО је то боље, организованије и много, много успешније да се одреди, а овако, ово ми почиње да личи на једно предХАОСНО стање!!
није могло друкче. Како цео свет, тако и ми.

Aplauz je bio namenjen lekarima i medicinskom osoblju, a ne vlastima..

Vlasti su zasluzile drugu vrstu aplauza, onu od kojih bi trebalo da im bride obrazi.. Mesecima su znali za epidemiju u Kini, a dupe nisu pomerili, cak su se sa time i sprdali.. "Opusteno, vise umire od ujeda komarca", eto i takve stvari smo culi..

Ajde sto nije bilo respiratora, to je skupa skalamerija, ali maske, alkohola, dezinfekciona sredstva, to nije smelo da se desi..

O vanrednom stanju i policijskom casu u drzavi u kojoj kafici rade, a recimo biblioteke zakljucane, nije vredno diskutovati.. Sprdnja !

Ako, ako... vanredno je stanje, šta hoćeš? Dođi doma i donesi šta je potrebno, ostani tu, ćuti, radi svoje i čekaj.
Ja bih taj policijski čas uvela i za stalno, ali dobro, malo sam nadobudna i pretenciozna.
Što se tiče medicinskog osoblja, lepo smo pokazali kako se tretiraju na slučaju dr. Nestorovića, nepoštovanje zagarantovano a kad život od njih zavisi, e, onda je to druga priča.
Uvek se molim da ne padamo šaka medicinarima jer su im već pune ruke posla, ali sad je već malo drugačije.
Hajmo priznati da ne znamo ono što znaju stručnjaci, a da i stručnjaci doznaju stvari u saradnji sa svetom. Konačno da nismo sasvim mimosvet, makar i zbog korona virusa!

Aplauz je bio namenjen lekarima i medicinskom osoblju, a ne vlastima..

Vlasti su zasluzile drugu vrstu aplauza, onu od kojih bi trebalo da im bride obrazi.. Mesecima su znali za epidemiju u Kini, a dupe nisu pomerili, cak su se sa time i sprdali.. "Opusteno, vise umire od ujeda komarca", eto i takve stvari smo culi..

Ajde sto nije bilo respiratora, to je skupa skalamerija, ali maske, alkohola, dezinfekciona sredstva, to nije smelo da se desi..

O vanrednom stanju i policijskom casu u drzavi u kojoj kafici rade, a recimo biblioteke zakljucane, nije vredno diskutovati.. Sprdnja !

:bravo: (А овај аплауз је намењен овом твом одговору:))

"Аплауз лекарима"

Што се тиче мене, лично сам ускраћена сваковечерњих шетњи и трчања поред реке, па сам сада "ко лав у кавезу", али Боже мој, преживесмо и оно НАТО бомбардовање, преживећемо и ово. Што јес` јес`, тада сам имала слободу кретања, па да ли ћу ићи право у сусрет некој бомби, могла сам сама да одлучим. Овде, у овом случају, неко је то уместо мене одлучио и то ми се ич не допада:mmmm:. МОГЛО је то боље, организованије и много, много успешније да се одради, а овако, ово ми почиње да личи на једно предХАОСНО стање!!
Neko je pustio viral preko socijalnih mreza, ti koji su aplaudirali glasaju za vlast 100%

pa oce naravno..pa svi su u dusi kinezi diktatori

Нисам сигурна баш. И верујем, да ће мнооого да изгуби. (мислим на гласаче, пензионере) Није он ни свестан, како су то ПОГРЕШНО урадили. Не познајем ни једног пензионера, који је ово прихватио као ДОБРУ меру. НАПРОТИВ:cross: А тек ови млађи, који су тек стасали за гласање...крах!:banovati:

Нисам сигурна баш. И верујем, да ће мнооого да изгуби. (мислим на гласаче, пензионере) Није он ни свестан, како су то ПОГРЕШНО урадили. Не познајем ни једног пензионера, који је ово прихватио као ДОБРУ меру. НАПРОТИВ:cross: А тек ови млађи, који су тек стасали за гласање...крах!:banovati:
Ово је глобална наредба и нема везе са појединачним вођама. Цео свет је у карантину. И још једном: Цео Свет Је У Карантину.

Džaba,zakasnio

90527783_10218788119506452_729802054117097472_o.jpg

Back