Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovaj zivot je sanmala kuca kraj rampe snop zuckaste lampe i zalihe tugena zalost, ruzan san, cale notorni smuk keva s daskom za luk manekeni za jadSve je morao samprst na orozu lagan u srcu uragan i skok preko duge brod, sleper, i sa dvadeset dve vec je imao sve, nju je video tadRef.Lud sam za tobom, paceali lud sam i onakotrazim te od kako za sebe znambudi moj ortak, mace, nije mi lako da svu tu silnu lovu razbucam samNesto sam nacuo da sutra mozda ne postojim pa bolje da odmah probamo sveza sitan gros kupi merazmazi te divlje kupineLud sam za tobom ali ovo jeste vreme ludih i ja cu za nas osedlati strah a ti me ljubi do zla dok ne izgubim dah A ona seoski krin nocni bus iz provansemis nikakve sanse, tek statista srecepresecen film, cale prosvetni miskeva izlizan plis, sestra ruzna ko vragOn je bio njen tipprve noci u dvosedpa druge na troseda trece, tek treceMa nek puknu svikad je njen mladi don spusti pravo na tron kao visnju na slag Ref.Opet los deja vu jutro mokro ko ribar i profi kalibarpocinilac neznanu citulji pune stranice dvemafija i DB slozno zale za njimBalkanski tango uvek zavrsi na trotoarudjavo je kredom upisao boda ona lagano niz ulicu staru trazeci sponzora punog ko brodDok klatno tasniceu ritmu hoda, broji vreme i dok je merkaju ko svezi butu beli prah smrvi dan i mrmlja refren od nekuda znan