Tango vs Valcer

IRINA RODNINA i ALEKSANDAR ZAJCEV - jos malo lepote i umetnosti na ledu
:heart: Irina Rodnina je usla u svetsku istoriju umetnickog klizanja (parova) kao najuspesnija klizacica svih vremena
jer je u periodu 1969-80 (sa vise partnera) uzastopno osvojila zlatne medalje na: 10 svetskih sampionata u um. kl.,
3 na Olimpijadama (1972., 76, i 80.) i 11 na evropskim prvenstvima. Od 1980. ne ucestvuje na takmicenjima.

Poslednja izmena:
:srecan:U vreme crno-bele tv kada je Milka Babović živopisno i u detalje opisivala boju odeće klizačica i klizača,
voleo sam da gledam umetničko klizanje najviše zbog muzike!:orkestar:

Irine se sećam - tačnije ovo me podsetilo - ali se ne sećam sa kim je klizala kada sam gledao.:D

Za naše dame: :cvet::heart::heart::heart:

Ref. IRINA - 1. partner je bio Oleg Vlasov, bez takmicenja
2. je bio Aleksej Ulanov, 1969-72. - osvojili su 9 zlatnih medalja: 1 OLIMP.. 4 WORLD, 4 EVROP
3. ................A. Zajcev, 1972-80, - ..............15 .....................: 2 O........,,6 W.........., 7 E
+ SIN 1979. godine (u tadasnjem braku sa njim :))

Poslednja izmena:
:lol::lol:

Zena brze pravi okret,shto me navodi na pomisao da su ljubavnici predugo vremena.:mrgreen:
:bye:

Kako god, akcenat je na onom "duuuugo" ... :sad2: ...:)
------------------------------------------------------------

A sada, ono sto sam trazila - ko to moze bolje od maestra Andre Rieu i njegovog sjajnog orkestra (sa 10 nacionalnosti) i internacionalnim programom, koji putuju sirom Planete, darujuci publici, uz svoju umetnost, i enormnu pozitivnu energiju. Svuda je uvek isto - kroz spontan i neposredan medjusobni kontakt, stvara se snazna interakcija, pozitivna sinergija, osecanje zadovoljstva, opustenosti i srece - bar onoliko dugo koliko koncert traje:
P.S. Sa "2. valcerom" D. Sostakovica smo i zapoceli ovu TEMU. Taj koncert je bio u drugoj drzavi, ali publika, kako se vidi, uvek isto reaguje - razigrano, raspevano, razdragano ... U tome i jeste, pored ostalog, vrednost i posebnost ovog orkestra. :ok:

Poslednja izmena:

Back