Tama pada na Srbiju

Ako se formira Vlada SRS - DSS - NS:

• Ukupno glasova
    154
  • Anketa je zatvorena .
kakva ispusancija od ankete!!!!!!!!!!!! Zar je moguce da su svi za koaliciju DSS-A sa SRS I SPS-om? Super, i ja sam...

Nemojte vise da postavljate ovakve ankete da se ne srami ovaj rezimski forum!!!

Poslednja izmena:
...u evropskom parlamentu Nemci kazu da nas moraju primiti u EU da ne postanemo, kako kazu, "nosac aviona" za ruske rakete - ovo sam cula na nemackoj tv...e pa sad neka neko kaze da ovi radikali nisu zasluzniji za nasu EU perspektivu od demokrata :)

ma normalno nema sanse da ostanemo rupa,mora Srbija da malo igra izmedju dve vatre,SAD i Rusije ipak se rusija vratila na scenu i to nemoze niko da negira.saa nam treba vrlo mudar politicar ali mislim da od svih ovih na sceni nemamo ni jednog pametnog i mudrog,pametni ljudi se povukli u ilegalu

Što tama??Dolaze prave srbske patrijote na vlast...
Bradati, masni i pijani jesu al, bože moj...Došlo je vreme za apokalipsu...
Dugo je Srbija i trajala...Možda i predugo:D

Odkud znaš da su bradati, masni i pijani, jel se ti to družiš sa njima? Ili gledaš previše partizanskih filmova? U današnje vreme najviše bradatih, masnih i pijanih ima među drogošima.
Neću ja da budem njihov portparol, ni nikom drugom, ali mi pomalo ide na ..... to etiketiranje svakoga ko misli drugačije, i to od strane raznih ispranih mozgova koji ne vide dalje od nosa i razumeju se u politiku i ekonomiju kao Marica u krivi .....! Vi prosto odlučite koga ćete mrzeti, (valjda izvlačite slamku, ili vas plaćaju, ili već ....) , i onda više ne razmišljate svojom glavom (da nije prazna, može biti?) nego kao papagaji... Za argumente ste gluvi i slepi, a ja pomalo sumnjam i da ih ne razumete.
Ovo se odnosi na "simpatizere" svih stranaka koji se ovako glupo ponašaju, i time brukaju "svoje" stranke i nanose im štetu, kao i svima nama ostalima koji bi hteli da mirno živimo od svog rada. (kada bi mogli da se zaposlimo od raznih "simpatizera" koji su zaposeli radna mesta za koja nemaju znanja, ali, bože moj, važno je da glasaju..)

šešelj je jedan od najinteligentnijih ljudi u srbiji.

toma nikolić je također inteligentna osoba.

Jedno je inteligencija, a jedno kada poslanik izađe sa pištoljem pred demostrantima:thumbdown:.
Tu je svaka priča završena.

Iz zemlje neću bežati, sigurno.
Ostaću i ako ove vaške SRS-DSS formiraju vladu, dati 100 dana i taman kada se vratim sa mora i odmorim govnjavim motkama oteramo hoštaplere, jer neće ništa da urade, samo će da *****u i traže dlaku u jajetu i praviće skadale i farse od kojih neće biti ništa, kao pokradeno toliko i toliko...... a na kraju, tresla se gora rodio se miš...:rotf:

Anketa govori da ima samo 21% pametnih ljudi u Srbiji !

Pa dobro sa obzirom da je od 1990 preko 500 000 ljudi sa visokim obrazovanjem napustili prostore Srbije ! Globalno i nismo mnogo glup narod.

A u okviru Srbije svakako smo glupi . Da smo pametniji , ziveli bi smo kao japanci ili amerikanci ( dovoljno bogato kao oni ) .

Posto su Srbi u Srbiji generalno glup i neskolovan narod dobili su sto su zasluzili . Od one cuvene Kraljevine Srbije osta samo beogradski pasaluk . Sto davno rece Vuk Draskovic ...

Uopste nije vise bitno ko ce doci na vlast . Zlazem se da ce biti mnogo teze i gore ziveti u Srbiji sa SRS na vlasti . Ali ce takodje biti lose i ako dodje DS . Za Srbiju je vec odavno kasno . To su mnogi ( 500 000 ljudi ) shvatili jos pre 20 godina . Pa danas zive mnogo kvalitetnije svuda po svetu .

Anketa govori da ima samo 21% pametnih ljudi u Srbiji !

Pa dobro sa obzirom da je od 1990 preko 500 000 ljudi sa visokim obrazovanjem napustili prostore Srbije ! Globalno i nismo mnogo glup narod.

A u okviru Srbije svakako smo glupi . Da smo pametniji , ziveli bi smo kao japanci ili amerikanci ( dovoljno bogato kao oni ) .

Posto su Srbi u Srbiji generalno glup i neskolovan narod dobili su sto su zasluzili . Od one cuvene Kraljevine Srbije osta samo beogradski pasaluk . Sto davno rece Vuk Draskovic ...

Uopste nije vise bitno ko ce doci na vlast . Zlazem se da ce biti mnogo teze i gore ziveti u Srbiji sa SRS na vlasti . Ali ce takodje biti lose i ako dodje DS . Za Srbiju je vec odavno kasno . To su mnogi ( 500 000 ljudi ) shvatili jos pre 20 godina . Pa danas zive mnogo kvalitetnije svuda po svetu .

Mi govorimo da su i Ameri glupi,kako ne znaju geografiju,istoriju.
Nase skolstvo treba da se promeni, izbaciti sve gluposti koje opterecuju decu, od rudnog bogatstva u Juznoj americi pa do sociologije!
Treba se vise baviti Sportom, strani jezici, racunari,praktican rad...itd!

Mi govorimo da su i Ameri glupi,kako ne znaju geografiju,istoriju.
Nase skolstvo treba da se promeni, izbaciti sve gluposti koje opterecuju decu, od rudnog bogatstva u Juznoj americi pa do sociologije!
Treba se vise baviti Sportom, strani jezici, racunari,praktican rad...itd!

Ima i u Srbiji ljudi koji ne znaju geografiju , istoriju . Kladim se da bi nasli i Srbina koji ne zna gde je Australija ...

Back