piciginx Legenda Poruka 54.448 24.08.2021. u 10:25 - TALIBANI DONELI NOVU ODLUKU: Avganistan prestaje da proizvodi narkotike #101 radeta62: Srbija kad otvori rudnik litijuma u Loznici automobili nece ici na naftu i benzin nego na baterije tako neka nastave sa drogu. Kliknite za proširenje... Sve kako je Vucic obećao.
radeta62: Srbija kad otvori rudnik litijuma u Loznici automobili nece ici na naftu i benzin nego na baterije tako neka nastave sa drogu. Kliknite za proširenje... Sve kako je Vucic obećao.
faraonn Elita Poruka 20.115 27.08.2021. u 23:07 - TALIBANI DONELI NOVU ODLUKU: Avganistan prestaje da proizvodi narkotike #102 ...sve dok ne liferuju svoje i 'tudje' zalihe...
Patata Caliente Buduća legenda Poruka 33.679 27.08.2021. u 23:15 - TALIBANI DONELI NOVU ODLUKU: Avganistan prestaje da proizvodi narkotike #103 radeta62: Srbija kad otvori rudnik litijuma u Loznici automobili nece ici na naftu i benzin nego na baterije tako neka nastave sa drogu. Kliknite za proširenje... Ja mislim da je obecavao letece automobile
radeta62: Srbija kad otvori rudnik litijuma u Loznici automobili nece ici na naftu i benzin nego na baterije tako neka nastave sa drogu. Kliknite za proširenje... Ja mislim da je obecavao letece automobile