Taksisti tukli nasilnike!

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/e...-taksisti-okupili-i-prebili-ih-clanak-2095481

Grupa od petnaestak taksista pretukla je muškarca (31) u noći između srede i četvrtka, oko 3.20 časova na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Jagićeve ulice.
------------------------------------------------------
jasno da jasnije ne moze da bude. posle nejasne situacije/tuce jednog taksiste sa prolaznicima, okupila se veca grupa taksista i raznim motkama, palicama i pajserima, iz gepeka taxija, pretukla ucesnike spora.

ne odobravam nasilje ni u jednom obliku, pa me je snimak duboko uznemirio.

velika grupa taksista kada je incident vec okoncan nasrce hladnim oruzjem na tri osobe nasred ulice.

1. treba zabraniti pink udruzenje zbog veliikog broja nasilnika u njemu

2. svim ucesnicima tqaksistima oduzeti dozvole za rad, jer su na radnom mestu pocinili masovno krsenje reda i mira, sa mogucim pokusajem ubistva

3. osobe iz pinkove radio stanice uhapsiti zbog neprijavljivanja incidenta policiji, i zbog poziva na masovne nerede, kao organizatore

4. ja licno bih otpustio sve taksiste u beogradu i uveo nekoliko firmi da rade po propisima, saobracajnim i u skladu sa redim i mirom

preporucujem da se u medjuvremenu bojkotuje pink taksi, zbog licne bezbednosti

ps da meni nadje policija motke i bezbol palice u automobilu imao bih problema. ovi taxisti se ne boje takve kontrole

ps2 taxisti ubiduce da ne ocekuju pomoc ni u kom slucaju, jer sam vec vise puta dozivljavao ruzne verbalne napade od strane taxista u saobracaju, i da sam se usprotivio verujem da bi postupili kao na snimku

Poslednja izmena:
jedan komentar sa interneta

sasa

15.01.2016. u 18:05

NIJE ISTINA!!! Lezi neko dole na zemlji, da je taksista, kolege bi mu pritrcale u pomoc... To je prebijeni putnik iz taksija, a ostali su prolaznici koje su taksisti jurili po ulici jer su hteli da pomognu nekome koga prebija 15 retardiranih idiota!!!! Na dorcolu je TAKSISTA UPUCAO NENAORUZANOG DECKA a tuzilastvo mu je omogucilo bekstvo jer BIVSI POLICAJAC!!!! TAKSISTI SU

KRIMINALCI!!!!

ne volim taksiste jer se ponasaju kao da su kraljevi ulica, ali odobravam podrsku koju daju jedni drugima
policije ni od korova
auto je njihov hleb, a svaki put su u opasnosti da ih neka budala ne izbode otpozadi
ne 15, trebalo je svi iz udruenja da dodju i nasilnike nauce pameti za sva vremena

ne volim taksiste jer se ponasaju kao da su kraljevi ulica, ali odobravam podrsku koju daju jedni drugima
policije ni od korova
auto je njihov hleb, a svaki put su u opasnosti da ih neka budala ne izbode otpozadi
ne 15, trebalo je svi iz udruenja da dodju i nasilnike nauce pameti za sva vremena
svako ko radi s novcem od baba sere ,preko menjacnice ,do pekare je u opasnosti isto kao taxista da neko ne udje s utokom i opljacka,tako da su oni samo malo bolje organizovani,onako ulicarski se drze i ne daju nikom da im kvari posao,mafija je to i medjusobno drze lokacije kao dileri

znamo da ima taksista koji hoce da debelo prevare i da naplate mnogo skuplje

tako da dok nemamo sve informacije ne treba donositi zakljucak.

mozda je taksista hteo da ih odere a kad su se momci pobunili i nisu hteli da plate onda zvao bandu

mozda su oni hteli da ga opljackaju a on uspeo da se odbrani i pozvao pomoc

• Podržavam
Reactions: 27E
policije ni od korova

Taksisti su 90 % bivši kriminalci, siledžije, marginalci....
Iskompleksirani, neostvareni, agresivni.

Imam loše mišljenje o tim ljudima,
ali sam energično protiv njihovog maltretiranja, prebijanja i napada na život !
Kao što se dogodilo u slučaju o kome pišemo.

svako ko radi s novcem od baba sere ,preko menjacnice ,do pekare je u opasnosti isto kao taxista da neko ne udje s utokom i opljacka,tako da su oni samo malo bolje organizovani,onako ulicarski se drze i ne daju nikom da im kvari posao,mafija je to i medjusobno drze lokacije kao dileri

kad bi policija radila svoj posao i sklonila kriminal sa ulica, onda taksisti ne bi morali da drze kao ulicna banda
sve dok policija radi efikasno :navodnik: tako da ne moze da pronadje mini moris kojim je ubijen momak na brankovom mostu, ima potrebe da gradjani sebe organizuju u ulicne bande kako bi se zastitili

Како не капираш да су и сами насилници? Петнаест на једног?
mislis trebao je da skine pantalone da ga i siluju bez opiranja?

a preklati taksistu koji hranu decu sa poslom koji radi, to ti je u redu
ono jedan na jedan sa nozem iz ledja?
u redu ti je da udje psihopata i zakolje medicinsku sestru na poslu?
posto je po zakonu, u redu je da ga privedu u istrazni pa da se zakon bavi njim
u redu ti je da psihopata pokusa da siluje, pa posto je impotentan onda ubije 15godisnje dete to ti je u redu?
ono bice suski procesuiran, 40god robije i sve po zakonu..
nema tu zakona, tijanu nista nece da vrati, a skot ce da bude u zatvoru za cije izdrzavanje cemo da placamo i ti i ja
nema demokratije i civilizacijske tolerancije za kriminalce koji se ostrve na ljude koji nisu iz tog miljea
tamo gde je krimi obracun - narko kartel, grupe jedna protiv drugih tu moze fer plej o kome pricas
a ovde gde je covek izasao da okrece volan i zaradi deci za dorucak, a manijak ga napada s ledja na radnom mestu - tu nema fer pleja..nisu u istoj poziciji
jedan na radnom mestu, a drugi napada
tu mora pomoc prijatelja
ma ne svi iz udruzenja, nego svi iz svih taksi udruzenja, pa sve dok od nasilnika ne ostane samo fleka na asfaltu
e tek tada nikome nece da padne napamet da ikoga napada na radnim mestu
posto je zakon tu da stiti kriminal

pre neki dan sam procitala nesto sto se odnosi i na ovo
molio sam boga da dobijem bicikl
pa sam video da stvari tako ne funkcionisu
onda sam bicikl ukrao i molio boga da mi za kradju da oprost
o tome pricam.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/e...-taksisti-okupili-i-prebili-ih-clanak-2095481

Grupa od petnaestak taksista pretukla je muškarca (31) u noći između srede i četvrtka, oko 3.20 časova na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Jagićeve ulice.
------------------------------------------------------
jasno da jasnije ne moze da bude. posle nejasne situacije/tuce jednog taksiste sa prolaznicima, okupila se veca grupa taksista i raznim motkama, palicama i pajserima, iz gepeka taxija, pretukla ucesnike spora.

ne odobravam nasilje ni u jednom obliku, pa me je snimak duboko uznemirio.

velika grupa taksista kada je incident vec okoncan nasrce hladnim oruzjem na tri osobe nasred ulice.

1. treba zabraniti pink udruzenje zbog veliikog broja nasilnika u njemu

2. svim ucesnicima tqaksistima oduzeti dozvole za rad, jer su na radnom mestu pocinili masovno krsenje reda i mira, sa mogucim pokusajem ubistva

3. osobe iz pinkove radio stanice uhapsiti zbog neprijavljivanja incidenta policiji, i zbog poziva na masovne nerede, kao organizatore

4. ja licno bih otpustio sve taksiste u beogradu i uveo nekoliko firmi da rade po propisima, saobracajnim i u skladu sa redim i mirom

preporucujem da se u medjuvremenu bojkotuje pink taksi, zbog licne bezbednosti

ps da meni nadje policija motke i bezbol palice u automobilu imao bih problema. ovi taxisti se ne boje takve kontrole

ps2 taxisti ubiduce da ne ocekuju pomoc ni u kom slucaju, jer sam vec vise puta dozivljavao ruzne verbalne napade od strane taxista u saobracaju, i da sam se usprotivio verujem da bi postupili kao na snimku
Ti bi sigurno sedeo i vozio dok te 4 pijana muškarca šikaniraju, ne bi reagovao ni kada nasrnu na tebe, ne bi se branio, ne bi aktivirao sos taster pozivajući kolege,, lepo od tebe. Mislila sam da takvi ljudi ne postoje.
Sigurno je taksita ustao na levu nogu, pa hajde malo da napada te muškarce koje je već povezao, čisto da se iskali na nekome.
Uzgred, bolje prvo dosijee u policiji svima da im provere, pa onda tekstove na tu temu da objavljuju.
Pretpostavljam, da su se možda vozili gradskim prevozom, mogli su šofera busa da napadnu ili putnike, u tom slučaju, takođe treba im pokazati uvažavanje i naklonost, te pustiti ih da divljaju.

Ti bi sigurno sedeo i vozio dok te 4 pijana muškarca šikaniraju, ne bi reagovao ni kada nasrnu na tebe, ne bi se branio, ne bi aktivirao sos taster pozivajući kolege,, lepo od tebe. Mislila sam da takvi ljudi ne postoje.
Sigurno je taksita ustao na levu nogu, pa hajde malo da napada te muškarce koje je već povezao, čisto da se iskali na nekome.
Uzgred, bolje prvo dosijee u policiji svima da im provere, pa onda tekstove na tu temu da objavljuju.
Pretpostavljam, da su se možda vozili gradskim prevozom, mogli su šofera busa da napadnu ili putnike, u tom slučaju, takođe treba im pokazati uvažavanje i naklonost, te pustiti ih da divljaju.

Не знам шта остали таксисти имају с тим што су овога напала четворица?

mislis trebao je da skine pantalone da ga i siluju bez opiranja?

a preklati taksistu koji hranu decu sa poslom koji radi, to ti je u redu
ono jedan na jedan sa nozem iz ledja?
u redu ti je da udje psihopata i zakolje medicinsku sestru na poslu?
posto je po zakonu, u redu je da ga privedu u istrazni pa da se zakon bavi njim
u redu ti je da psihopata pokusa da siluje, pa posto je impotentan onda ubije 15godisnje dete to ti je u redu?
ono bice suski procesuiran, 40god robije i sve po zakonu..
nema tu zakona, tijanu nista nece da vrati, a skot ce da bude u zatvoru za cije izdrzavanje cemo da placamo i ti i ja
nema demokratije i civilizacijske tolerancije za kriminalce koji se ostrve na ljude koji nisu iz tog miljea
tamo gde je krimi obracun - narko kartel, grupe jedna protiv drugih tu moze fer plej o kome pricas
a ovde gde je covek izasao da okrece volan i zaradi deci za dorucak, a manijak ga napada s ledja na radnom mestu - tu nema fer pleja..nisu u istoj poziciji
jedan na radnom mestu, a drugi napada
tu mora pomoc prijatelja
ma ne svi iz udruzenja, nego svi iz svih taksi udruzenja, pa sve dok od nasilnika ne ostane samo fleka na asfaltu

e tek tada nikome nece da padne napamet da ikoga napada na radnim mestu
posto je zakon tu da stiti kriminal

pre neki dan sam procitala nesto sto se odnosi i na ovo
molio sam boga da dobijem bicikl
pa sam video da stvari tako ne funkcionisu
onda sam bicikl ukrao i molio boga da mi za kradju da oprost
o tome pricam.

vrlo cudna logika. na kojoj strani dobra i zla se nalazite?

a dinkic vam ne smeta!? on ne zasuzuje vasu vrstu kazne?

eto da vam pozelim da u saobracaju naletite na onog sto vadi bezbol palicu, pa se javite

- - - - - - - - - -

da se podsetimo

Do tuče je došlo kada je vozač taksija (38) pritisnuo SOS taster, posle čega su se taksisti brzo okupili i nasrnuli na trojicu muškaraca, kaže izvor Kurira sa lica mesta.

Poslednja izmena:
Oni su udarali i tukli vozača, a zatim šutirali automobil. Poslije toga su nasrnuli metalnim štanglama na njega, a tada su taksisti pritekli u pomoć

Gledajući tog lika sa štanglom kako nasrće na sve, baš mi nešto nije žao da dobije batine. Sigurno su mladići bili u fazonu ''Vozi da te ne prebijemo'' jer su brojke bile na njihovoj strani. On im je možda zapretio da moraju da plate ili izađu iz vozila i onda je cela frka nastala.

Taj vozač koji je prevozio mladiće je pretučen i teško povređen.

Taksisti su nasrnuli jer je to mogao biti bilo ko od njih, a ovako šalju sliku da se sa njima ne kačiš jer
a) imaju radio (i SOS taster sada)
b) mala im je plata
c) voze na ulicama Beograda gde ima svakojakih ludaka koji ne paze kako voze, pogotovo u jutarnjim satima.

Postoji razlog zašto američki taksisti imaju zaštitno staklo.

nyc-hybrid-2008.jpg

I taksisti jesu ugroženi jer se noću vraćaju svakojake budale i nadrogirani manijaci.

vrlo cudna logika. na kojoj strani dobra i zla se nalazite?

a dinkic vam ne smeta!? on ne zasuzuje vasu vrstu kazne?

eto da vam pozelim da u saobracaju naletite na onog sto vadi bezbol palicu, pa se javite

- - - - - - - - - -

da se podsetimo

Do tuče je došlo kada je vozač taksija (38) pritisnuo SOS taster, posle čega su se taksisti brzo okupili i nasrnuli na trojicu muškaraca, kaže izvor Kurira sa lica mesta.

Зар за њега није АВ показивао "пругасту пиџаму".....па га "казнио" да постане саветник.....?!?

Back