darko darko
Ističe se
- Poruka
- 2.561
Naime dobio sam taksu za isticanje firme 50 000, imao-o sam tezge i firma mi je registrovana na tu adresu samo da bih imao uslova da uzmem tezgu, tj imam sediste firme, nemam istaknutu firmu i nemam prihode tu, imam na tezgi tj izdvojen objekat gde sve ponovo placam. Nevidim razlog da mi naplate tu i to ni manje ni vise nego 500 evrica, kada sam probao da ih pitam zasto, obecali su mi ispekciju i kaznu od preko 100 000 tako da je zabranjeno pitati verovatno, znam par ljudi koji neplacaju i nestoji im u resenju, nisam platio niti cu posto uskoro kada se vratim s bolovanja zatvaram i radim sve na crno. Kako je moguce izbeci ovu glupost i odakle bre 500 evra, placam na nb isticanje, placam porez, placam tezgu sve izlazi preko 30 000, bez ovih 500 evra, pitam se dali su normalni, i dali vazi zakon ako neplatis ono 2 godine nista da se otpisuje....
sta kaze zakon za placanje i dali moze da se izbegne, ovi sto neplacaju imaju resenje na tezgu tako da su tako izbegli ali za mene je kasno.....
PS: jel ovo posao i novac, verovatno ste ukinuli isto kako ce te ukinuti i ekonomiju kojim putem vode politicari zemlju ostace nam samo politika, i lopovluk bi trebali da legalizujete jer je to u srbiji posao i novac, onako evropski
sta kaze zakon za placanje i dali moze da se izbegne, ovi sto neplacaju imaju resenje na tezgu tako da su tako izbegli ali za mene je kasno.....
PS: jel ovo posao i novac, verovatno ste ukinuli isto kako ce te ukinuti i ekonomiju kojim putem vode politicari zemlju ostace nam samo politika, i lopovluk bi trebali da legalizujete jer je to u srbiji posao i novac, onako evropski

Poslednja izmena: