gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Dakle, da pocnem... Bila sam sa deckom vec vise od godinu dana kada su poceli problemi.. Zbog cega? Zbog nekih poruka koje je video u mom telefonu.. Prvo je video neke poruke od bivseg decka.. Na neke sam odgovorila, na neke ne.. Ali u tim porukama nema nikakvog koketiranja, flertovanja i tome slicnom. Ali nije se na tome zaustavio.. Uyeo je telefon od drugarice i pozvao tog mog bivseg, naravno lazno se predstavio.. Pretvarao se da je kao neki satro decko kome se ja svidjam pa je hteo da vidi da li ovaj hoce nesto ozbiljno sa mnom ili moze i on tu malo da se umesa.. Taj moj bivsi mu je rekao da nas dvoje nismo zajedno odavno i to je to.. Ali sta se desava, njega izjeda crv sumnje sto ovaj nije bio precizan, nije rekao da ne planira nista..
Moj dragi ne ulazi u to da li sam ja njega prevarila.. Kao do toga jos nije stigao... I nisam, ali i pored toga sto nisam nema nikakav dokaz ni da posumnja u to...
Posle skoro 2 meseca raspravljanja oko jednih te istih stvari, pre neki dan smo raskinuli... Volim ga, kaze da voli i on mene.. Dugo smo se dopisivali, kaze da mu je krivo zbog svega, krivo mu je zato sto nam je bilo predivno, da ni jednu do sad nije voleo kao mene, tesko mu je, ali ipak postoje te neke stvari preko kojih on ne moze da predje.. Zeli ali ne moze...
Da li stvarno mislite da je to razlog da dvoje koje se vole zbog takvih gluposti ne budu zajedno..? Ocekujem i neki savet ilii sta bi vi uradili da ste se nasli u ovakvoj situaciji.. Hvala unapred..
NISI GA PREVARILA...ni on tebe.
Ali se i dalje dopisujete s bivsima.
To ukazuje na to da niste potpuno ispunjeni u vasoj vezi....
A i to sto raskida zbog zanemarljive stvari ukazuje na to da te ne zeli dovoljno, uprkos tome sto prica.