Tako to radi "Nova Srbija"-WC 75.000 evra!!!

Sad ce da se prime svi kad cuju da se za klonju moze uzeti tolika kinta. Osnivace ljudi i firme, muvace direktore skola, raspisivace tendere... 75000 E je inace cifra za javnost, pazljivo odmerena kao prihvatljiva koliko - toliko.

ako nista drugo Srbin ce moci posteno da sere, mislim natenaneeeeee... a ne da zadrzi dah desetak minuta dok je u WC-u

Sagrađen, da... Ono sam pomenuo jer je neko već ranije pominjao temelje i zidove, pa čisto radi komparacije. Uostalom, videće se kakav će biti (moguće po uzoru na neke strane) pa ćemo suditi. A zezalice... Jeste vi ikad videli kako izgledaju oni napucani javni WC-i po svetu? Za ovde, lično mislim da je to višak jer će patriJote i dalje pišati pored pisoara i kenjati na obod šolje (je l' tako Gruber? ;) ), tako da je poljak malo bolje rešenje. Spram sveca... ;)

Odakle ti ideja da patriote rade te stvari? Ja sam patriota i bio sam mnogo puta u tim napucanim WC ima i ponasao sam se kao i patriote u tim zemljama u kojima sam se nalazio. Patriotizam je postovanje sopstvene zemlje ( i tudje , naravno ) Znas, obicno oni koji seru po sopstvenoj zemlji su donedavno i srali pored solja, nisu umeli drugacije. Psiha, vekovni maniri se mogu ispraviti samo vekovima, nikako hvalisanjem cene sopstvene klonje.

Patriote rade te stvari.
Cigani smrde.
Crnogorci su lenji.
Radikali su.... :lol:
Bosanci su ...slow :D
Ima toga, znaš? Sad, malo je tužno što nisi shvatio da kada se kaže nešto poput ovoga gore, ne znači da da jesvaki do jednog takav...

Druže moj, ne znam kako bih ti rekao, a da te ne uvredim. Zato ništa, pozdrav...

Plače mi se nekad, ali iskreno.

Patriote rade te stvari.
Cigani smrde.
Crnogorci su lenji.
Radikali su.... :lol:
Bosanci su ...slow :D
Ima toga, znaš? Sad, malo je tužno što nisi shvatio da kada se kaže nešto poput ovoga gore, ne znači da da jesvaki do jednog takav...

Druže moj, ne znam kako bih ti rekao, a da te ne uvredim. Zato ništa, pozdrav...

Plače mi se nekad, ali iskreno.

Opet te ne razumem, moras biti jasniji. Kako se procita tako se i shvati cesto puta.
Nije mi jasno to oko Cigana, Crnogoraca i ostalih, izgleda da tebi nije bas dan danas.
Patriote koje poznajem su skoro 90 % lepo vaspitani ljudi, ne mislim na nekakve extra manire nego na ono pravo vaspitanje kojeg se ne bih postideo nigde u civilizovanom svetu. Patriota je visi nivo svesti i uz sve to ide i prikladno ponasanje. Pored solje pisaju komunjare iz Dinarskih zabiti, siptari. Nisi imao priliku da posetis bilo koji WC u Novopazarskim kafanama sirom Nemacke a bio sam u Srpskim, cetnickim kafanama gde WC -i mirisu i blistaju. Znaci - komentar ti je zlonameran, opadacki, srozavajuci i zalim sto odreagujem po pravilu na isti nacin, jedem se posle. Ipak, vi cete mrzeti ono sto mrzite i dalje, mislicete da je svet sa svojim super klonjama vas a dvorisne dascane klonjare nase. Varate se, tamo neke klonje su napravile tamo neke patrijote ne da se hvale nego da im zemlja bude bolja, grad lepsi. To je patriotizam, na tome se zasniva njihov uspeh.
Nema razloga za plakanje, dan jeste malo crn i depresivan.

Back