Tako to počinje

Remember, remember the fifth of November,
Gunpowder Treason and Plot,
I see no reason why gunpowder treason
should ever be forgot.

Guy Fawkes, Guy Fawkes,’twas his intent
to blow up the King and the Parliament.
Three score barrels of powder below,
Poor old England to overthrow:
By God’s providence he was catched
With a dark lantern and burning match.

Hello boys, hello boys, make the bells ring.
Hello boys, hello boys, God save the King!
Hip hip hoorah!

:super::super::super:

Наравно да може.

"Народ не би требао да се боји своје Владе. Влада би требала да се боји свог народа."

"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people."

3005521377_1515562068_m.jpg

:mrgreen:

Naravno da moze........ali srpski narod je zbunjen,rasejan rastreshen........izgleda stvarno da nama trba neki jaci rat ili teska nesreca da nas pogodi da bi se trgnuli........trebaju nam jaki ljudi a ne neke yayare,medjutim kod nas nema vise pravih ljudi........ili su u mraku.

Naravno da moze........ali srpski narod je zbunjen,rasejan rastreshen........izgleda stvarno da nama trba neki jaci rat ili teska nesreca da nas pogodi da bi se trgnuli........trebaju nam jaki ljudi a ne neke yayare,medjutim kod nas nema vise pravih ljudi........ili su u mraku.

Има јаких људи, мада... Не могу вође увек водити... Некада човек мора кренути сам. :)

Da si nam yayare na vlasti, to stoji... Ali ja ovde vidim jednu dobru stvar, a to je ujedinjenje. Nebitno koga, ali bitno je da se nastupa jedinstveno. Ja tu ne vidim lošu stvar, već samo dobru.... Kako god da ispadne na kraju, ujedinjena vlast ne može da ne radi za narod. naravno, vlastiti interes im je na prvom mestu, ali kad bolje malo pogleedaš, posle toga opozicija i pozicija će morati da naprave čistku u vlasti... To je ono što se čeka. U krajnjem slučaju, nek simbolično pošalju poruku jedinstva, i to je dosta za jedan mandat...

Da si nam yayare na vlasti, to stoji... Ali ja ovde vidim jednu dobru stvar, a to je ujedinjenje. Nebitno koga, ali bitno je da se nastupa jedinstveno. Ja tu ne vidim lošu stvar, već samo dobru.... Kako god da ispadne na kraju, ujedinjena vlast ne može da ne radi za narod. naravno, vlastiti interes im je na prvom mestu, ali kad bolje malo pogleedaš, posle toga opozicija i pozicija će morati da naprave čistku u vlasti... To je ono što se čeka. U krajnjem slučaju, nek simbolično pošalju poruku jedinstva, i to je dosta za jedan mandat...

A koje to ujedinjene.........ja ga nigde ne vidim........:rtfm:

A pogotovu na tvojoj lokaciji :rtfm::mrgreen:

A koje to ujedinjene.........ja ga nigde ne vidim........:rtfm:

A pogotovu na tvojoj lokaciji :rtfm::mrgreen:

Ne teraj mak na konac baš uvek... Ako je Ljajić spreman da napravi dil sa SNS i da Toma Grobar i Aca Pichkousti naprave zbližavanje stavova sa DS, onda je to po meni ujedinjenje nekih koji nešto vrede i važe... Ovaj otpad se udružuje da bi se brže raspao i to je to.

A za moju lokaciju ne možeš doneti nikakav zaključak jer je ili ne otkrivam ili lažem za nju... :lol:

Ne teraj mak na konac baš uvek... Ako je Ljajić spreman da napravi dil sa SNS i da Toma Grobar i Aca Pichkousti naprave zbližavanje stavova sa DS, onda je to po meni ujedinjenje nekih koji nešto vrede i važe... Ovaj otpad se udružuje da bi se brže raspao i to je to.

A za moju lokaciju ne možeš doneti nikakav zaključak jer je ili ne otkrivam ili lažem za nju... :lol:

Ma da :mrgreen:-a ovo republika vojvodina...:rtfm:...nista a:evil:

Ma to je sve bezveze i seljakanje izmedju njih.......ali to ti objasnih na temi o bicikl strankama,idi tamo pa vidi da ne sirimo istu temu na 2.

Lider Sandžačko-demokratske partije Rasim Ljajić, koji je u nedelju ostvario ubedljivu pobedu na izborima u Prijepolju, kaže da će vlast u ovom gradu formirati sa Srpskom naprednom strankom Tomislava Nikolića, koja je posle njih osvojila najviše glasova
Биће то лепа коалиција на наредним изборима: ДС и СРС! ;););)

Back