gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
ovo je odlična ideja, podržavam u svakom slučaju
a nadam se da ako bude izglasana u njenu korist da ću i učestvovati
a nadam se da ako bude izglasana u njenu korist da ću i učestvovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlog formata:
-Raspise se konkurs,ko sad na neku uopsteniju temu,poezija ili proza, tu ni sad nije bilo sporenja
-Predaja radova modu u roku od nedelju dana, zasta ni sad nije bilo sporenja
-Anonimno objavljivanje tih radova pod rednim brojevima kako su pristizali, ALI SA ANKETOM, KOJA JE JAVNA I JEDAN POJEDINAC, JEDAN GLAS ZA SAMO JEDNU PESMU.A ne dosadasnje 5 za ovo, 4 za ovo...Mod i takmicari su iskljuceni.Sad treba raspraviti da li takmicare potpuno iskljuciti iz glasanja ili samo ne za sebe.Neki novi nickovi, botovi, a ako nisu autori bez prava glasa.
-Nema komentara.
-Istekom roka za koji je anketa napravljena,anketa automatski izbacuje pobednika
-Mozda na taj rezultat pozvati komisiju od 3 moda na prepad sa nekog drugog pdf-a, da im se ne kaze ko su autori i da jednoglasno daju 3 boda nekoj pesmi.Ili to uciniti,dan pred objavljivanje rezultata.Njihova 3 boda zapravo mogu biti presudna...Mod, koji je otvorio konkurs, tajno poziva ta tri moda kako se ne bi uticalo na modove, mada ko moze da garantuje da takmicari nisu u dilu sa tim modom i tek nakon objavljivanja konacnih rezultata, identiteta autora objavljuje i identitet veca.
(c)2014 by Sabonis.All rights reserved
I ti obavezno da budu sa PDF Politika
Dobro da nisi predlozio jos i Tasovca ( nadam se da ce ostati ministar kulture).
Ja takmicare ne bih iskljucila iz glasanja, naravno, valjda je jasno da ne mogu da glasaju za svoju pesmu/pricu.
Ja bih da se biraju tri ( kao i na sportskim takmicenjima). Ipak se ljudi raduju i bronzi.

Ma ne mora sa istog pdf-a.Najludji bi bili oni sa Religije![]()
Ti sa Politike, bi odma Kventina pitali a Koja je Biljina,a koja je Biljina, da je proganjamo
Zbog toga nasumice, jedan sa Televizije, jedan sa Animea,jedan sa Religije i kraj price...
Ipak ne 3 komada, jer se sve konmplikuje.Bice svakako 3 mesta i bez 3 glasa, po broju glasova na kraju...
Mene si nasao danas?
Ne mora da pita moderatora, dobije obavestenje od nekog drugog koji je poslao svoju pesmu ili nije ali ZNA!
Meni je drago da je moj stil "prepoznatljiv", iako znam da je doticnog neko u medjuvremenu poducio sta da kaze da se izvadi!
Ja za sebe kazem da sam pesnik u pokusaju, pisem za sebe ali i postiram na svom Blogu ili gde vec (to rade i drugi)...Mozda sam ja u svojim pesmama sklona elegiji, mozda opravdano, mozda...Prozni sastavi su mi uvek originalni, autenticni i inspirasni stvarnim zivotom, takav jedan je dobio drugu nagradu strucnog zirija. Ostavila sam ga ovde, ko zeli da procita, neka ukuca HRISTOS SE RODI, SINE!
Istinita prica o mom pradedi, autentican govor (koliko sam uspela da "uhvatim" uz dedinu pomoc) i sl. Znaci, odvoji poeziju koju pisem, odvoji moje politicko, versko (Srpkinja sam, pravoslavka da ne bude zabune) i svako drugo ubedjenje. Vrednuj ili ne vrednuj napisano, To je poenta..
Ima ovde vise mojih "pesmica" i "PRICICA", sto objavih -objavih...Zeno, ja te treci put vidim na forumu, majke mi. Jednom sam te video na Politici gde te nesto prozivali za SNS i nisam zapamtio ni sta je bilo,nego samo taj tvoj avatar.Ovde si imala dal neku pesmicu il pricicu, opet je nisam zapamtio,al jesam avatar i to sto si dala onakav komentar na takmicenju, to sam prokomentarisao,jer smatram negativno.Nemam nista protiv tebe, NITI TE ZNAM, NIT ZNAM TVOJ STIL, NIT ME NEKO PODUCAVA, NIT IMAM VREMENA ZA TAKVE GLUPOSTI I NEBULOZE!
Sto je valjda najbitnije.Ne zelim da se verski i nacionalno izjasnjavam jer ne moram.
Ko traži odlikovanje, nije ga zaslužio, a ko ga je zaslužio, nije mu ni potrebno.
Onore de Balzak

...a kome nije potrebno, neće ga ni dobiti.Ko traži odlikovanje, nije ga zaslužio, a ko ga je zaslužio, nije mu ni potrebno.
Onore de Balzak
...a kome nije potrebno, neće ga ni dobiti.
Gospodine Kventin, red je da u 20:00 objavite rezultate konkursa...
Dakle da postavim i ovde.
- Žalbe moderatoru na PP, a ne na komentar.
TO ŠEFE! ! ! Moja tema! Samo da navatam onog Sanča,poslao ga po pivkana,a on izgleda usput...pa zalutao...
- - - - - - - - - -
Komentarisanje je bilo bas zanimljivo, uzbudljivo, niko od komentatora nije preksrio nikakva pravilo, znaci komentarisanje je pocelo posle ocenjivanja,
meni licno najzanimljiviji deo "natjecaja". To sto je to tebi strano, ne znaci da je i nama ovde, koji se eto, kako druzimo vec nekoliko godina.
Zato svima preporucijem " keep smiling"![]()
![]()
Na kraju moja tema je ''OSMEH'', laka ili ne, na vama je mislim da osmeh zaslužuje puno svojih stihova, a na tu temu ih ja zaista nisam pročitao puno
Ti si bre jedna ignorantkinja kavih nema dva puta na ovom liijepom svijetuZar sledeći konkurs nije za prozne radove?

Ti si bre jedna ignorantkinja kavih nema dva puta na ovom liijepom svijetu
Svasta je ovde predlagano, a dobitnik Nobela je predlozio da se i proze i stihovi pisu na temu
"Osmeh", sto i ne bilo van pameti.