Takmičenje na temu "Kontrast"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo se svi na proslom takmicenju drzali takmicarskih pravila i koncentrisali se samo na nas rad - osim tebe. Ti si se koncentrisao u prvoj liniji kako ces me blefovati i navesti u zabludu i tako dobiti od mene najvisi broj poena. Kopirao si tudji stil

to je tacno da sam ovo uradio da bih te izblefirao...da vidim da li poene dajes osobama ili fotkama..... ali nisam kopirao niciji stil..jednostavno sam cucnuo (sto bi neki ovde rekli otisao u rakus :D ) i ufotkao budipestanski tramvaj :D ostalo si ti odradila.. tacno ono sta sam predvideo da ces uraditi..

ekspreiment je uspeo jer od kad smo imali prepirku pre par mseci moje fotke si zaobilazila u siiirkoookom luku..emocijine naravno hvalila i onda prc :tongue2:

mali bonus je sto sam osim poena dobio i hvalospeve..

Foto, 3 - 3 poena / tema je pogodjena 100%; kvalitet snimka je odlican; svidja mi se perspektiva tramvaja i sve u svemu :klap: ...

i interesnatna izjava par sati pre objavljivanaj rezultata gde sam te malo przio i navlacio :D

100% majstorska fotografija za moj ukus - izgleda da poznajes polako moj ukus ;)

sve u svemu..dokazao sam ono sta sam hteo da kazem..a i ti si pokazala da sam bio u pravu..hvala na asistenciji :D

:bye:

to je tacno da sam ovo uradio da bih te izblefirao...da vidim da li poene dajes osobama ili fotkama..... ali nisam kopirao niciji stil..jednostavno sam cucnuo (sto bi neki ovde rekli otisao u rakus :D ) i ufotkao budipestanski tramvaj :D ostalo si ti odradila.. tacno ono sta sam predvideo da ces uraditi..

ekspreiment je uspeo jer od kad smo imali prepirku pre par mseci moje fotke si zaobilazila u siiirkoookom luku..emocijine naravno hvalila i onda prc :tongue2:

i interesnatna izjava par sati pre objavljivanaj rezultata gde sam te malo przio i navlacio :D

sve u svemu..dokazao sam ono sta sam hteo da kazem..a i ti si pokazala da sam bio u pravu..hvala na asistenciji :D

:bye:

Emocijine fotke su za pohvalu jer su super-odlicne:rtfm:! Zasto da stedim sa pohvalama? Tvoje mi se ne svidjaju i zasto onda da ih hvalim :roll:? Ovaj tranvaj mi se svidjao i pohvalila sam i dala najvise poena ali ne zato jer sam mislila da je fotka Emina nego zato jer mi se fotka svidjala!!! I tako ce biti i u buduce - ako mi se nesto svidja dobices poene i pohvale a ako ne onda sipak :amen:

neko se iznervirao :D

opusteno....necu te vise navlaciti......dokazao sam sta sam hteo.... mozes da nastavis da hvalis i glasas po "savesti" :D

Pokušavaš da dokažeš da moje fotke nezasluženo dobijaju bodove?:ljutka:A dokazao si da možda ima nešto i da valja u njima.Probaj iz tog rakursa i sledeći put.:lol:

:bye
:
P.S.Nisu bitna ova takmičenja.:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back