!JO
Space Oddity
- Poruka
- 3.943
SU, pa ovo je odlican kontrast
- za ovakav snapshot profi zivi (a mozda i jeste profi fotograf slikao?)Odlican primer za kontrast

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- za ovakav snapshot profi zivi (a mozda i jeste profi fotograf slikao?)

zato sam i rekao da bi naziv fotke bio odlican dodatak u ovom takmicenju i sa njim cinio celinu...ali kako hocete..uvek postujem odluku vecine![]()

)
Bices ti jednog dana dobar politicar...![]()

ja imam trilemu:
šta sve od pomenutog još može biti kontrast ( mada ako se ovde kaže, onda ne može takva fotka da ide na tekmu)
a nemam sa kim da se posavetujem
- - - - - - - - - -
mada ipak prvo poštuje svoju odluku![]()
zato sam i rekao da bi naziv fotke bio odlican dodatak u ovom takmicenju i sa njim cinio celinu...ali kako hocete..uvek postujem odluku vecine![]()

ja imam trilemu:
šta sve od pomenutog još može biti kontrast ( mada ako se ovde kaže, onda ne može takva fotka da ide na tekmu)
a nemam sa kim da se posavetujem
- - - - - - - - - -
mada ipak prvo poštuje svoju odluku![]()

hm..ne mogu da opisujem..ali je sasvim nešto 100to u pitanju..a može da bude interesantno kao kontrast jednoj temi...![]()

... kvadratna sapunica medju okruglima?![]()
tako nešto 

za tebe i za ostale ovde na ovome pdf-u 

isto se odnosi i ako prepoznas odredjenog autora![]()
Ne dajem poene autorima - poene dobijaju fotografije! Ako se autor prepozna po stilu slikanja i po kvalitetu slika, to nije razlog da ne dam poen njegovoj slici ako mi se svidja. Ne mozes sada ocekivati da autor ceo svoj stil i kvalitet fotografije promeni kako ga ne bi prepoznali, niti se to moze spreciti da se u toku vremena naseg druzenja prepoznamo po nasim radovima.
... ) - da bi sve to jos vise bilo ubedljivije, ostavio si na tramvaju broj linije i madjarska slova
. Znaci, pravilno bi bilo kada bi moderator tu sliku sada nadoknadno diskvalifikovao i za kaznu zabranu u ucestvovanju na dva sledeca takmicenja! 

He, he, he ...Ne dajem poene autorima - poene dobijaju fotografije! Ako se autor prepozna po stilu slikanja i po kvalitetu slika, to nije razlog da ne dam poen njegovoj slici ako mi se svidja. Ne mozes sada ocekivati da autor ceo svoj stil i kvalitet fotografije promeni kako ga ne bi prepoznali, niti se to moze spreciti da se u toku vremena naseg druzenja prepoznamo po nasim radovima.
Takmicarske fotografije prolaze kroz moderatorsku kontrolu i kao takve su "clean" za takmicenje. Mi smo se svi na proslom takmicenju drzali takmicarskih pravila i koncentrisali se samo na nas rad - osim tebe. Ti si se koncentrisao u prvoj liniji kako ces me blefovati i navesti u zabludu i tako dobiti od mene najvisi broj poena. Kopirao si tudji stil i potrudio se cak i u kvalitetu slike da se priblizis doticnoj (sto sada, retrospektivno gledano, vidim da si jos daleko, daleko u svemu, od doticne... ) - da bi sve to jos vise bilo ubedljivije, ostavio si na tramvaju broj linije i madjarska slova
. Znaci, pravilno bi bilo kada bi moderator tu sliku sada nadoknadno diskvalifikovao i za kaznu zabranu u ucestvovanju na dva sledeca takmicenja!
...![]()

He, he, he....Proci ces ti kao Snouden, pa ni na jednom podforumu neces dobiti azil.....Moracu ja da te primim ovde, u Venecueli....![]()

To se ne pika!
ucestvovati se mora.![]()

- zasto sve ovo? 
... evo ja opet ko Mujo - opet nic ne razumem- zasto sve ovo?
![]()