Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zaista! Pise lepo gore "Emin avion sam odmah prepoznala!!!" ... i nije bio medju PRVIM favoritima: favorit - jedan; favorit - dva; favorit - tri;
... to su prvi favoriti
Sticajem okolnosti sam bila okupirana kachenjem fotke svoje tetovazhe na drugom pdf.
''Nova'' sam ovde, stilove tek upoznajem...sudetji po mojim poenima po sistemu ; 3,2,1 moglo bi se ( a ne mora da znachi ) retji da sam maksimalan broj poena dala !JO jer je u par navrata koristila pojachan donji/gornji border, ali koristi ga i toledo...jedan poen sam ( opet ne mora da znachi ) dodelila Emociji koju uzgred najduzhe poznajem i volim, ali i !JO je fotkala puzheve...za fotku kojoj sam dodelila dva poena nemam ''autora'' ni na primer...hotju retji-tako bi se moglo tumachiti.
Prilikom glasanja mi ''radi'' asocijacija na prvi pogled, stvara mi se druga slika u glavi koju, logichno, vidim samo ja, ta ''slika'' me vodi...tako funkcionishem kada prochitam nechiji post, tako funkcionishem u rl...