Takmičenje na temu "AUTOPORTRET"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ostali ? Slike neke, nešto ? :P
Ogledalo.
Glupo mi je da to radim sa fotke.
Ja recimo imam pravilo u svom radu da sa fotke radim samo ono sto ne mogu uzivo.
Mislim da je bolji rezultat rada uzivo.
Sad stvar izbora.
Uzivo je izazovnje i teze,ali imas vece mogucnosti i slobodu(izbor svetla,poze i sl.).

Ja sam imao ideju da radim nesto komplikovano i odustao sam,jer nemam vremena za to(trebalo bi mi mozda mesec dana za to).
Ostacu na pripremnom crtezu jer mi se svidja kako mi je ispao.
Jos imam detalje da doradim.

Da inace imam jedan predlog:
Mislim da bi bilo glupo da mi koji se takmicimo glasamo(mozemo da uticemo na tok sa namerom(das losi glas tvom konkurentu i sl.)).
Ja predlazem da mi ne glasamo,vec samo publika.Svako ko se prijavi gubi pravo glasa.

Šta ja znam, na takmičenjima na Fotografiji nije takva praksa, a ide im fino.. :)

Što se mene tiče, prijedlog se lako može usvojiti, samo neka se i ostali izjasne..

Sretno Deni, još pet dana ti je ostalo. :P
Ako ucesnicima bude zabranjeno glasanje onda ko ce glasati? Ovde niko i ne dolazi i ne zna... mislim, evo ja necu glasati, niti cu doci da vidim glasanje
stavise, mozda se i povucem

Ako ucesnicima bude zabranjeno glasanje onda ko ce glasati? Ovde niko i ne dolazi i ne zna... mislim, evo ja necu glasati, niti cu doci da vidim glasanje
stavise, mozda se i povucem

Kada je bilo proslo takmicenje ja sam mislio da ce glasati malo ljudi,a ono kada se sjatilo ljudi nisam mogao verovati koliko ih je. :D
Vole ljudi da ocenjuju,cak iako ne vole umetnost.

eto, cudo nevidjeno!
i cudno je i to da ovde ne dolazi vise ljudi... zar su u Srbiji svi politicari ili kad ovde neko nesto stavi svi se prave da nisu tu, da nisu videli :) i onda niko vise nema zelju da ucestvuje u temama
mada meni se to generalno desava ovde na forumu da me ljudi prosto ne vide i ne cuju
samo zato sto dolazim mentalno sa drugog mesta
sto znaci u krajnjoj liniji da ljudi svuda vide samo svoje odraze, i da ne mogu nista novo da vide

dakle, autoportrert umesto glave treba da ima planetu Zemlju, pozadina je svemir

Umjetnici su prezauzeti slikanjem, pa nemaju vremena za Forum, valjda.. :lol:

Ali, jedan od bitnih razloga zašto organizujem ovo takmičenje jeste da privučemo nove članove, a već i ima novih likova :)

Tako da, Ejbisidi, nema odustajanja, ni o čemu ne brigaj, a glasanje prepusti meni! ;)

ja završavam danas, il sutra. Uvek knap :p

S fotke.
Činjenica daje u ogledalu ne moj stvari, nego moj obrnuti lik, mi mnogo smeta.
Tako da - s fotke.

Ako rešim da ne pošaljem onaj stari autoportret, ipak :p

mozes da ga okrenes, ako hoces, ja cu ti obrnuti fotku ako nemas nikog drugog da ti pomogne sa tim
posalji mi sliku, ja cu ti je vrlo brzo i lako okrenuti
dodatak
ups, sorry
sada sam se zabunila mislila sam da si radila selfie sa fotoaparatom na telefonu, a oni uvek okrenu sliku naopako

Nema nista lose u tome da se radi sa fotografije
to sto su nekada radili samo uzivo, to je zato sto nisu imali fotografije :D

Poslednja izmena:
U pravu si, teško je tu biti objektivan prilikom glasanja.... :D

Uvrstiću i to međ' pravila. ;)

dafaq?

Zašto se polazi od pretpostavke da su ljudi s ovog pdf-a pretežno kvarni?

mislim konkretno na ovo:

das losi glas tvom konkurentu i sl.

kom konkurentu?
Mislim da većina nas na ovo uopšte ne gleda kao na borbu s konkurencijom, nego kao na igru.
Meni je zadovoljstvo da dam glas nekome čiji me rad oduševi.

Ne uskraćujte mala zadovoljstva.
Sem toga, glasanje je javno i sumanuto je da će neko glasati sam za svoj rad :p

dafaq?

Zašto se polazi od pretpostavke da su ljudi s ovog pdf-a pretežno kvarni?

mislim konkretno na ovo:

kom konkurentu?
Mislim da većina nas na ovo uopšte ne gleda kao na borbu s konkurencijom, nego kao na igru.
Meni je zadovoljstvo da dam glas nekome čiji me rad oduševi.

Ne uskraćujte mala zadovoljstva.
Sem toga, glasanje je javno i sumanuto je da će neko glasati sam za svoj rad :p
Nisam ja rekao da su kvarni(iako se iz navedenog moze izvuci takav zakljucak).
Naprosto meni je nekako glupo da onaj koji se takmici da glasa. :)
Ja necu glasati iz principa(jer smatram da nije na meni kao takmicaru(ili kako vec da se nazovem)da glasam). :P

Ma ja nikoga ne gledam kao konkurenta(pogresno sam se izrazio,jer je ipak neka vrsta takmicenja.)
Takodje ima i ljudi koji shvataju ovo i ozbiljno.

Ja licno ovo radim jer mi se svidja tema crtanja i hocu da nadmasim sebe.

Ma nisam ja rekao da ce glasati za sebe. :P

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back